A HEVESI BETÖRŐ, AKI ELALUDT AZ AJTÓBAN MENEKÜLÉS KÖZBEN

loading...

A hevesi betörő elaludt menekülés közben.


Nem mindennapi történet.
Mennyire kell ahhoz fáradtnak lenni, hogy elaludjunk lopás közben, és reggel a tulaj találjon meg?

loading...

Elég furcsa helyzettel találták szembe magukat a tulajok Hevesen. Egy fiatal éjszaka bement lopni, azonban végül nem vitt el semmit, ugyanis elaludt az ajtóban.

De nem ez az egyetlen bűncselekmény, amit a számlájára írnak, így kezdjük a történetet az elejéről.

A 20 éves fiatal először Heves belvárosába ment el „portyázni” az egyik 46 éves rokonával. A fiú egy gumijavító műhely udvarára mászott be, ahonnan aztán ellopott nyolc darab felszerelt gumiabroncsot, és kidobta a társainak, majd gyorsan elhajtottak onnan.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Később aztán hajnal 4 óra felé ismételten visszamentek a műhelybe, és felfeszítették az ajtót. Innen aztán megpróbáltak ellopni még jó néhány dolgot, azonban a riasztó megszólalt, így végül nem vittek el semmit, inkább gyorsan elmenekültek.

A 20 éves fiatal ezután egyedül próbálkozott a zsákmányszerzéssel. Egy kis idővel később betört egy családi ház garázsába. Felfeszítette a garázsajtót, azonban végül innen sem sikerült elvinnie semmit.
A fiatal fiú ugyanis elaludt a garázsban, és másnap reggel találták meg a tulajok, így az egyetlen dolog amit elvittek, az ő volt.

Állítólag a tulajok úgy találták meg a fiút, hogy a teste bent feküdt a garázsban, a feje pedig az ajtón kívül volt, így valószínűleg kifelé menet aludhatott el, bár azt senki sem érti, hogy hogyan.

Az ügyészség az első “akcióért” társtettesként, folytatólagosan megvalósított lopás vétségével vádolja a párost, míg a garázsbetörés kapcsán a fiúnak lopás vétségének kísérlete miatt is felelnie kell. Az idősebb férfi különös visszaesőnek számít, ezért börtönbüntetést indítványoztak vele szemben, a fiatallal szemben pedig elzárást.
loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás