ITT AZ ÉV LEGMORBIDABB REKLÁMJA – VIDEÓ

ITT AZ ÉV LEGMORBIDABB REKLÁMJA - VIDEÓ
loading...

Itt az év legmorbidabb reklámja.


[good_old_share]

Hatalmas felháborodást váltott ki ez a nem mindennapi reklám.
loading...

Bár a reklám önmagában nem volt rossz ötlet, mégis nagyon rosszul kivitelezték.

Az egész reklám mindössze 43 másodperces, de ez a 43 másodperc elég volt arra, hogy az emebreket hetekig foglalkoztassa.

Igazából a Volvot reklámozzák benne, azonban ez egy nem hivatalos eklám, és a Volvonak semmi köze hozzá, mert ezt egy magáncsapat készítette.

A Volvo talán még örülne is neki, ha a reklám jól sülne el, azonban nagyon rosszul sült el, és még az sincs kizárva, hogy a cég esetleg perelni fog.

A reklám lényege  tulajdonképpen az lenne, hogy a Volvo mennyire biztonságos, azonban ezt azzal szemléltetik, hogy bemutatják, hogy az emberek hány féle módon képesek meghalni.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Persze ilyen reklámok vannak már, de ennyire morbid talán még nem volt. Az egyik jelenetben páldául láthatunk egy felakasztott nőt, és mellette két felakasztott férfit, és a jelenet alatt azt éneklik a dalban, hogy „Dóra a barátaival lóg” értik.. LÓG.

Szóval a reklám eléggé megosztotta a nézőket. Sokaknak tetszett és viccesnek gondolták, mások pedig felháborodtak rajta.
Az biztos, hogy a reklámot elég morbid humorral készítették el, de azért talán mégsem kéne perre vinni az ügyet, bár egyáltalán nem biztos hogy lesz belőle.
[apss_share]

Read previous post:
DÖBBENETES MUTÁNSOK-A HÁZIÁLLATOK SINCSENEK BIZTONSÁGBAN.
DÖBBENETES MUTÁNSOK-A HÁZIÁLLATOK SINCSENEK BIZTONSÁGBAN

DÖBBENETES MUTÁNSOK-A HÁZIÁLLATOK SINCSENEK BIZTONSÁGBAN [good_old_share] Fontos figyelmeztetés egy állatvédő ligától. Figyelem! Videok a cikkben!   Egy hihetetlennek tűnő és...

NOVEMBERBEN OLYAN SZUPERHOLDAT LÁTHATUNK, AMILYET MÉG SOSEM
NOVEMBERBEN OLYAN SZUPERHOLDAT LÁTHATUNK, AMILYET MÉG SOSEM

Novemberben hatalmas lesz a szuperhold. [good_old_share] Érdemes lesz megnézni. November 14.-én olyan szuperholdat láthatunk, amilyenre 68 éve nem volt példa....

Close