MESEMONDÓ BUSZSOFŐR LETT A PESTIEK ÚJ HŐSE – VIDEÓ

Mesemondó buszsofőr lett a Pestiek új hőse.


Megható történet.

Egy Budapesti Buszsofőr lett a Pestiek új hőse. Az interneten kezdett el terjedni a története, miután egy utasa megírta a Facebookon.
A történet röviden annyi, hogy egy anyuka felszállt a buszra a két gyermekével, és a kisebbik gyermek nagyon sírt. Az anyuka próbálta megnyugtatni, azonban nem sikerült neki.

Rengeteg buszsofőr valószínűleg ilyenkor ideges lenne, és zavarná őt a munkában a síró gyermek, esetleg még szóvá is tenné, azonban Fodor Zsolt nem így tett.

Fodor Zsolt, azaz a busz vezetője úgy nyugtatta meg a gyermeket, hogy elmondott neki egy mesét.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Zsolt hamar nagyon híres lett, hiszen a történetet rengetegen olvasták, és nagyon sokan gratuláltak neki, és örülnek annak, hogy ilyen jófej buszsofőrök is vannak.

A 29 éves Zsoltot azóta gyakran felismerik, és büszkék rá. Kiderült az is, hogy Zsolt nemcsak a gyerekekkel kedves, hanem az utasokkal is szokott viccelődni, és próbál és egy kis jókedvet csempészni a mindennapjaikba.

A férfit megkereste az RTL Klub is, és készítettek vele egy rövid interjút.
Örülhetünk, hogy ilyen buszsofőreink is vannak.

Egyébként sokan mondták, hogy biztosan ki fogják rúgni ezért, de a vezetői elmondták, hogy amég betartja a menetrendet, addig biztosan nem fogják elbocsájtani, és örülnek neki, hogy ilyen dolgozójuk van.
Szólj hozzá

Hozzászólás