INGYEN FÜGGETLENÍTIK A MOBILOKAT A SZOLGÁLTATÓK OKTÓBERTŐL

INGYEN FÜGGETLENÍTIK A MOBILOKAT A SZOLGÁLTATÓK OKTÓBERTŐL
loading...

Ingyen függetlenítik a mobilokat a szolgáltatók októbertől.

[good_old_share]

Ezzel sok embernek segítenek.

Valószínűleg néhány embernek ismerős az az érzés, amikor lejár a hűségnyilatkozata, és szeretne egy másik szolgáltatóhoz átmenni, azonban a telefonja az adott szolgáltatóhoz van kötve, ezért inkább marad, mert nem szeretne új telefont venni, és fizetni sem azért, hogy függetlenítsék a telefonját.Az évek folyamán rengeteg előfizető járt így, éppen ezért is vezethették be azt, hogy a szolgáltatók kötelesek függetleníteni a telefonokat, ha igényünk van rá.

loading...

Október 24. után a szolgáltatók kötelesek lesznek tehát teljesen ingyenesen feloldani a csomagban adott készülékek kártyafüggőségét, ha a telefon tulajdonosa kéri.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Erre most is van lehetőség, azonban fizetnünk kell érte, és egyáltalán nem keveset.
Az árak a szolgáltatóknál változóak, de a Telekom állítólag 15 ezer forintot kér érte, még a Telenor fele ennyit, a Vodafone pedig számításba veszi azt, hogy mikor kötöttük meg a szerződést, így egy éven belül 20 ezer, a második évben 10 ezer, ezt követően pedig 2500 forint.

Azért lássuk be, nem túl kellemes azért fizetni, hogy a saját telefonunkat, amit megvettünk más szolgáltatóknál is használhassuk.

De ennek október 24. után vége, hiszen a szolgáltatók kötelesek lesznek a szerződés lejárta után ingyen függetleníteni a telefonunkat, ha igényeljük.

Azt, hogy ez pontosan hogyan is fog működni, még nem lehet tudni, de a hírek szerint a Telenor ugyanúgy fogja végezni a függetlenítést, mint eddig, csak már nem kérnek érte pénzt.

A Vodafone-nál pedig saját magunk végezhetjük majd el a függetlenítést. Ezt úgy valósíthatjuk majd meg, hogy a kérésünkre, postai úton küldenek majd egy levelet, amiben megkapjuk a hálózati zár feloldásához szükséges kódot.
Azt, hogy a Telekom hogyan végzi majd a függetlenítést, egyenlőre nem tudni, de azt nyilatkozták, hogy a jogszabályi előírásoknak természetesen meg fognak felelni.

Valószínűleg az ingyenes függetlenítésnek most rengeteg ember örül, és természetesen ez így is van jól, hiszen ha már egyszer megvettünk egy telefont, akkor miért ne használhatnánk egy másik szolgáltatónál is?

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
EGY HÁZMÉRETŰ ASZTEROIDA HÚZ EL A FÖLD MELLETT
EGY HÁZMÉRETŰ ASZTEROIDA HÚZ EL A FÖLD MELLETT

Egy házméretű aszteroida suhan el a Föld mellett. [good_old_share] A Földre nem jelent veszélyt, azonban a műholdakhoz közel lesz. Egy...

ÍGY ÉPÜL FEL EGY LUXUSHAJÓ - VIDEÓ
ÍGY ÉPÜL FEL EGY LUXUSHAJÓ – VIDEÓ

Így épül fel egy luxushajó. [good_old_share] Érdekes videó. Valószínűleg mindenki látott már hatalmas luxushajókat. Egy ilyen hajót elnézve természetesen mindenkinek...

Close