ÍGY MÉRGEZNEK MINKET AZ ÉLELMISZEREKKEL – VIDEÓ

ÍGY MÉRGEZNEK MINKET AZ ÉLELMISZEREKKEL - VIDEÓ
loading...

Így mérgeznek minket az élelmiszerekkel.

[good_old_share]

Érdemes megnézni ezt a videót.

Már korábban is írtunk arról, hogy egy tudatos népirtás folyik a Földön. Szándékosan mérgezik és teszik beteggé az egészséges embereket.
loading...

Olyan gyógyszereket írnak fel, amik sok esetben többet ártanak, mint használnának és hasonlók.

Az élelmiszerekbe olyan vegyületeket és anyagokat tesznek, amik hosszú távon károsak az egészségre. Rengeteg olyan élelmiszer van, amit egészségesen is ki lehetne adni, azonban „megmérgezik őket”.

Ma már minden rákkeltő hatású, és minden egészségtelen, és a probléma az, hogy ezeket az élelmiszereket nem igazán lehet elkerülni.

Ez a videó remekül rávilágít a lényegre, és a videó készítője nagyon jól, és érthetően magyarázza el azt, hogy miként mérgeznek minket tudatosan.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Arra is rávilágít, hogy a gyártók meg tudnák oldani azt, hogy az élelmiszerek kevésbé legyenek ártalmasak, de helyette inkább az olcsóbb megoldást használják, ami a fogyasztókra sokkal ártalmasabb.
Read previous post:
A MAGYAROK OKOLHATÓK A MIGRÁNSÁRADAT MIATT.
A MAGYAROK OKOLHATÓK A MIGRÁNSÁRADAT MIATT

A MAGYAROK OKOLHATÓK A MIGRÁNSÁRADAT MIATT [good_old_share] Jó kifogás sosem rossz! Akad olyan politikus, aki nem meri felvállalni a súlyos...

HATALMAS RÉGÉSZETI LELETRE BUKKANTAK, KIDERÜLT HOGY TUTANHAMON TŐRE METEORITBÓL KÉSZÜLT
HATALMAS RÉGÉSZETI LELETRE BUKKANTAK, KIDERÜLT HOGY TUTANHAMON TŐRE METEORITBÓL KÉSZÜLT

Megdöbbentő régészeti leletre bukkantak. [good_old_share] Tutanhamon tőrje meteorvasból készült. Tutanhamon még mindig tud újat mutatni a régészeknek. Ő volt az...

Close