HELYZET VAN RÖSZKÉNÉL

HELYZET VAN RÖSZKÉNÉL.
loading...

HELYZET VAN RÖSZKÉNÉL

Rövid összefoglaló. Egyre kaotikusabb a helyzet Röszkénél.

[cn-social-icon]

A Figyelő számolt be arról, hogy kitört a balhé a határnál, mert menekülők egy csoportja elállja az utat az autóforgalom elől. A kiváltó okokról így számol be a portál.

A migránsoknak azt állították még tegnap éjfélkor, hogy a várt regisztrációjuk ma reggel hatkor elkezdődik, végül nagy csúszással délelőtt indult csak meg.

Szakaszosan engedik be a menekülteket, és a kezükbe nyomnak egy A4-es papírt magyar szöveggel. Ez a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) nyomtatványa, egy nyilatkozat arról, hogy arra kérik a magyar államot, hogy az ő esetükben Szerbiát ne tekintsék biztonságos harmadik országnak.

A portál beszámolója alapján az illegális határátlépők hamar rájönnek, hogy átverik őket, és hiába adják be ezt a kérelmet, szinte biztosan el fogják azt utasítani. Amikor ezt megtudják, egy 60-70 fős csoport felháborodottan, skandálva a határátkelőnél lévő úthoz vonul, elállva azt az autóforgalom elől.

loading...

A beszámoló szerint a felháborodott tömegből egyre többen csatlakoznak társaikhoz és tüntetésbe kezdenek. A migránsok csak a Magyarországról Szerbia felé tartó szakaszt bénítják meg. 11:30-kor a Rendőrség még nem lépett, kivár.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Gyurcsányék Szerbiában ragadtak.

 

A Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc nemrégiben írta ki Facebook üzenő falára, hogy Szerbiában ragadt, és nem tud visszajutni Magyarországra.

Az Origo szerint Vadai Ágnes is hasonlóan járt. A portál azt írta, hogy arról számolt be Vadai, hogy átmentek Szerbiába Röszkénél, és fél óra múlva nem engedték vissza őket a határátkelőhelyen a magyar hatóságok, de később ezt a bejegyzést eltávolította.

A portál arról számolt be, hogy a határnál húzódó „senki földjén” ezernél is több ember van.

Közben egy olvasó így jellemezte a kialakult helyzetet:

"Amióta a migránsok megjelentek, azóta csak zűrzavar, felfordulás, káosz, és mocsok van az országban. Sehol a világon nincs olyan, ahol megengednék, hogy átjáróháznak tekintsék az országukat."

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

Read previous post:
MIGRÁNS-VÁLSÁG EGY MAGYAR RENDŐR SZEMÉVEL.
MIGRÁNS-VÁLSÁG EGY MAGYAR RENDŐR SZEMÉVEL

MIGRÁNS-VÁLSÁG EGY MAGYAR RENDŐR SZEMÉVEL A napokban megjelent, KITÁLAL EGY RÖSZKÉN SZOLGÁLÓ RENDŐR! című cikk nagy port kavart. [cn-social-icon] Most...

ÚJABB KÉP, A KISBOLYGÓN LÉVŐ TITOKZATOS FÉNYRŐL
ÚJABB KÉP, A KISBOLYGÓN LÉVŐ TITOKZATOS FÉNYRŐL

Egy minden eddiginél részletesebb képet készítettek a Ceres bolygón lévő titokzatos fényről. [cn-social-icon] Korábban a Ceres nevű törpebolygón felfedeztek egy...

Close