A MENEKÜLTEK, MÁR NÉMETORSZÁGBAN IS SZÖKNEK!

A MENEKÜLTEK, MÁR NÉMETORSZÁGBAN IS SZÖKNEK
loading...

Berlinbe akarták szállítani a menekülteket egy vonattal, de ők többször meghúzták a vészféket, és több mint 170-en leszálltak a vonatról.

[cn-social-icon]

Kedden hajnalban indult egy Münchenből Berlinbe tartó különvonat, amin a menekültek többször meghúzták a vészféket, aztán leszálltak. A vonatról 179-en lemenekültek, mert nem akartak Berlinbe menni, hiszen ott regisztrálniuk kellett volna.

A vonat állítólag hétfőn éjszaka indult el Münchenből. Indulását váratlanul jelentették be a menekülteknek. Eredetileg egy másik hely lett volna a cél, de ott jelezték, hogy nem tudnak több menekültet befogadni. Így a vonat Berlin felé vette az irányt, azonban a menekültek nem szerették volna, ha regisztrálják őket, így inkább meghúzták a vészféket több alkalommal és elég sokan leszöktek a vonatról. A szavazás után a cikk folytatódik!

loading...

Az illegális határátlépők érthetetlen viselkedéséről itt is olvashatsz: MENEKÜLTEK – NO KÉREM, AKKOR EZT IS LEHET OSZTANI!

Véleményed szerint a Magyar hatóságok megfelelően kezelik –e a migránshelyzetet

Megnézem az eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

A vonat természetesen késéssel ért be Berlinbe a vészfékezések miatt, és mikor leszálltak az emberek Berlinben, akkor észrevették, hogy bizony jópáran eltűntek az eredetileg 518 emberből.

A szerelvényen az induláskor 518 menekült utazott, de útközben 179-en leszálltak róla, mondta a német rendőrség szóvivője, Jens Schobranski. Mire a vonat Berlinbe ért, már csak 339-en voltak a beérkező vonaton.

A rendőrség azt mondja, hogy valószínűleg azért nem akarják a menekültek regisztráltatni magukat Berlinben, mert a nagy részük Svédországba, és más egyéb országokba szeretnének eljutni, és ezért el akarják kerülni azt, hogy Németországban menekültként regisztrálják őket.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

[cn-social-icon]

Read previous post:
HELYZET VAN RÖSZKÉNÉL.
HELYZET VAN RÖSZKÉNÉL

HELYZET VAN RÖSZKÉNÉL Rövid összefoglaló. Egyre kaotikusabb a helyzet Röszkénél. [cn-social-icon] A Figyelő számolt be arról, hogy kitört a balhé...

MIGRÁNS-VÁLSÁG EGY MAGYAR RENDŐR SZEMÉVEL.
MIGRÁNS-VÁLSÁG EGY MAGYAR RENDŐR SZEMÉVEL

MIGRÁNS-VÁLSÁG EGY MAGYAR RENDŐR SZEMÉVEL A napokban megjelent, KITÁLAL EGY RÖSZKÉN SZOLGÁLÓ RENDŐR! című cikk nagy port kavart. [cn-social-icon] Most...

Close