MILLIÁRDOS PÉNZSZÓRÁS HATVANBAN, FELESLEGES ÉS VESZÉLYES KERÉKPÁRÚT – VIDEÓ

Egymilliárdos pénzszórás a Hatvanban készült kerékpáros kalandpark.


A kalandpark teljesen felesleges volt?
Korábban már írtunk arról, hogy a hatvani kerékpárutat belepte a fű, és hogy a javítások sem értek semmit. Ekkor még csak egy szűk réteg foglalkozott a kerékpárúttal, azonban mára már felkapta a média is, és szinte minden híradóban és minden oldalon látni róla egy-egy hírt.

A project lényege az, hogy szükséges volt egy kerékpáros hídra, azonban ennél jóval nagyobb projektbe kezdtek bele. A kerékpáros turizmus fellendülése érdekében a híd mellett kalandparkot terveztek, és össze akarták kötni kerékpárúttal a várost a szomszédos Boldog településsel.

Ezt meg is csinálták, azonban a kivitelezés és a minőség a hírek szerint elég gyenge lett.

A kerékpáros kalandpark furcsa, és felesleges cikk-cakkokat rajzol, valamint a kerékpárutat egy év alatt feltörte a nád. A kalandpark egyébként is le van zárva, és biztonsági őr őrzi, hogy illetéktelenek ne használhassák.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A hírek szerint az átadás óta összesen 37-en jelezték, hogy szeretnék használni a kalandparkot, ami lássuk be, egy egymilliárdos projecthez képest elég kevés. Természetesen nem csoda, hiszen sok ember szerint a kerékpáros kalandpart életveszélyes.

A helyi bringások inkább a pár száz méterre lévő parkolóban tákoltak maguknak egy triál pályát, mert túlságosan balesetveszélyesnek ítélték az elméletileg számukra készült bringapályát.
Egy nem meglepő érdekességet pedig még elmondanánk. A kerékpárutat egy Mészáros Lőrincshez közeli cég készítette.
Szólj hozzá

Hozzászólás