ENNYI VIZET ÉRDEMES NAPONTA FOGYASZTANI

ENNYI VIZET ÉRDEMES NAPONTA FOGYASZTANI
loading...

Ennyi vizet érdemes naponta inni.

[good_old_share]


Érdemes betartani.

Azt már régóta tudjuk, hogy a víz nagyon egészséges, és elengedhetetlen. A szervezetünknek folyamatosan szüksége van vízre, és ha nem pótoljuk, akkor abból problémák is lehetnek.



Persze ihatunk folyamatosan üdítőket is, de az nem pótolja a vizet, tehát érdemes legalább néha inni egy kevés vizet.

loading...

Naponta nagyjából 1,5-2 liter vizet kellene meginnunk ahhoz, hogy normálisan pótoljuk a vizet a szervezetünkben, azonban ha 2 liternél többet iszunk, az már árthat a vesénknek, hiszen megterheli azt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

De az sem mindegy, hogy mikor isszuk ezt, éppen ezért egy Amerikai orvos egy interjúban elmondta, hogy mikor a legjobb vizet innunk.




1. Reggel, rögtön ébredés után, evés előtt fogyasszunk 2 pohár vizet. Ez fontos ahhoz, hogy beinduljon az anyagcserénk, és a belső szerveink működése.

2. Minden étkezés előtt egy fél órával fogyasszunk el 1 pohár vizet. Élénkíti az anyagcserét, és étkezés után elindítja az emésztést.

3. Fürdés, zuhanyozás előtt feltétlenül igyunk meg 1 pohár vizet. Leviszi a vérnyomást, és élvezetesebb lesz a fürdés.

4. Elalvás előtt egy fél órával fogyasszunk el 1 pohár vizet. Segít a jó alvásban, és enyhíti a szív terhelését.




Ezzel jót teszünk a szervezetünknek, és rengeteg betegséget is megelőzhetünk.

Még egy tipp azoknak, akik nehezen kelnek fel. Állítólag ha elalvás előtt legalább 2-3 pohár vizet megiszunk, és ébredés után is rögtön azzal kezdünk, akkor egy idő könnyebben tudunk majd felkelni.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
JÓVAL TÖBB VÍZ VAN A HOLDON, MINT AZT EDDIG GONDOLTÁK
JÓVAL TÖBB VÍZ VAN A HOLDON, MINT AZT EDDIG GONDOLTÁK

Jóval több víz van a holdon, mint azt eddig gondolták. [good_old_share] Ez sokat segíthet az elkövetkezednő Holdexpedíciókban. Már jó ideje...

BRUTÁLISAN BÁNHATTAK EGY 87 ÉVES IDŐS NŐVEL EGY MAGYAR IDŐSEK OTTHONÁBAN
BRUTÁLISAN BÁNHATTAK EGY 87 ÉVES IDŐS NŐVEL EGY MAGYAR IDŐSEK OTTHONÁBAN

Brutálisan bánhattak egy 87 éves nővel egy Magyar idősek otthonában. [good_old_share] Elképesztő történet. Elképesztő történetről számolt be egy nő Facebookon,...

Close