ENNYI VIZET ÉRDEMES NAPONTA FOGYASZTANI

ENNYI VIZET ÉRDEMES NAPONTA FOGYASZTANI

Ennyi vizet érdemes naponta inni.

[good_old_share]


Érdemes betartani.

Azt már régóta tudjuk, hogy a víz nagyon egészséges, és elengedhetetlen. A szervezetünknek folyamatosan szüksége van vízre, és ha nem pótoljuk, akkor abból problémák is lehetnek.Persze ihatunk folyamatosan üdítőket is, de az nem pótolja a vizet, tehát érdemes legalább néha inni egy kevés vizet.

loading...

Naponta nagyjából 1,5-2 liter vizet kellene meginnunk ahhoz, hogy normálisan pótoljuk a vizet a szervezetünkben, azonban ha 2 liternél többet iszunk, az már árthat a vesénknek, hiszen megterheli azt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

De az sem mindegy, hogy mikor isszuk ezt, éppen ezért egy Amerikai orvos egy interjúban elmondta, hogy mikor a legjobb vizet innunk.
1. Reggel, rögtön ébredés után, evés előtt fogyasszunk 2 pohár vizet. Ez fontos ahhoz, hogy beinduljon az anyagcserénk, és a belső szerveink működése.

2. Minden étkezés előtt egy fél órával fogyasszunk el 1 pohár vizet. Élénkíti az anyagcserét, és étkezés után elindítja az emésztést.

3. Fürdés, zuhanyozás előtt feltétlenül igyunk meg 1 pohár vizet. Leviszi a vérnyomást, és élvezetesebb lesz a fürdés.

4. Elalvás előtt egy fél órával fogyasszunk el 1 pohár vizet. Segít a jó alvásban, és enyhíti a szív terhelését.
Ezzel jót teszünk a szervezetünknek, és rengeteg betegséget is megelőzhetünk.

Még egy tipp azoknak, akik nehezen kelnek fel. Állítólag ha elalvás előtt legalább 2-3 pohár vizet megiszunk, és ébredés után is rögtön azzal kezdünk, akkor egy idő könnyebben tudunk majd felkelni.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások