ENNÉL MEGHATÓBB VIDEÓT MA MÁR NEM FOGSZ LÁTNI!

Ennél meghatóbb videót ma már nem fogsz látni.


Az ember mindenre képes, ha akarja.
A 47 éves férfi videója rengeteg embert megsíratott és elgondolkodtatott.

Az emberek rengetegszer kifogásokat találnak ki, hogy mit mért nem tesznek meg, miért nem tudják megcsinálni és hasonlók, pedig képesek lennének rá.

És sokszor azok az emberek rendelkeznek a legtöbb akarattal és kitartással, akiktől az élet elvett valami fontosat, hiszen be akarják bizonyítani, hogy így és képesek teljes életet élni.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Így van ezzel a 47 éves Geraldo Pereira is, aki megmutatta a világnak, hogy karok nélkül is képes hasznos dolgokra, és ugyan olyan mint más embertársai, sőt, még akár többre is képes.

A férfinak egy veleszületett rendellenesség miatt hiányoznak a karjai. Őt viszont ez sokkal inkább ösztönzi, minthogy elhagyja magát.

A férfi játékautókat készít a lábával, amit aztán elad a helyieknek, és pedig egy örök emlék a vásárlóknak, hiszen a játékautók nem akárhogyan készültek, és egy olyan embert támogatnak vele, akinek tényleg szüksége van rá, és meg is érdemli a kitartásáért.

A férfi nagyon ügyesen készíti el a kisautókat karok nélkül is. A kisebb autók nagyjából egy óra alatt készülnek el, a nagyobbak pedig általában két óra elkészíteni.
A férfi városokról városokra utazik, és mindenhol eladja a játékait, amiket az emberek örömmel vesznek meg, hiszen egy ilyen embertől öröm vásárolni.
loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás