ELKÉSZÜLTEK AZ EMBEREKET MENTŐ DRÓNOK – VIDEÓ

ELKÉSZÜLTEK AZ EMBEREKET MENTŐ DRÓNOK - VIDEÓ

Elkészültek az embereket mentő drónok.


[good_old_share]

Videó.
Folyamatosan készülnek az újabb drónok, és egyre jobbakat készítenek. Azonban már nemcsak szórakozási célra készülnek.

Egyre több cég próbálkozik olyan drónok gyártásával, amik akár embereket is képesek szállítani, legyen az utazás, vagy éppen életmentés.

loading...

Egy Izraeli cég most elkészített egy olyan drónt, ami a hírek szerint képes arra, hogy sérült embereket nagy sebességgel szállítson.

A cég szerint az autó méretű mentődrónjuk akár 185 km/h-s sebességgel is képes repülni akár úgy is, hogy közben 500 kilós súlyt cipel magával.

A drón képes sérült embereket szállítani, de persze ellátmányokat is szállíthat.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A Cormorant AUV novemberben hajtotta végre első sikeres próbarepülését, de a fedélzeti szenzorok még nem voltak tökéletesek, és a gépnek még néhány iparági szabványnak is meg kell felelnie, így a sorozatgyártásra kész modell bemutatása csak 2020-ra várható.
Ha Elkezdik rendesen gyáratani, és egy ideig hiba nélkül működik minden, akkor valószínűleg a mentőszolgálatok is lecserélhetik a helikoptereiket a mentődrónokra, hiszen ezekkel sokkal könnyebb lenne repülni és mégtöbb helyre eljuthatnának vele.
A cég vezetője biztosnak veszi a sikert, így elég valószínű hogy éveken belül megjelennek ezek a fajta drónok a piacon.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások