ELFOGTÁK A KÉK BÁLNA KITALÁLÓJÁT

ELFOGTÁK A KÉK BÁLNA KITALÁLÓJÁT
loading...

Elfogták a kék bálna kitalálóját.


[good_old_share]

Nem vár rá hosszú börtön.
loading...

A hírek szerint a hatóságoknak sikerült elfogniuk azt a férfit, aki kitalálta a kék bálna játékot. A férfi a kihallgatásán megtört, és bevallotta, hogy valóban ő találta ki, ráadásul kezdetben ő keresett meg fiatalokat.

A 26 éves Orosz férfi postásként dolgozott ebben az időben, és viszonylag normális körülmények között élt.

Azt nem mondta el, hogy miért is találta ki a kék bálnát, bár valószínűleg pontos magyarázatot ő sem tud adni rá.

A férfi rengeteg tinédzsert vett rá arra, hogy kárt tegyenek magukban, és olyanok is akadtak, akik valóban megölték magukat.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A rendőrség hosszú időn keresztül nyomozott, és nem volt egyszerű megtalálni a férfit, aki a vádak szerint nagyjából 130 embert próbált meg rávenni az öngyilkosságra.

A férfit először egy 13 éves lány öngyilkossági kísérlete miatt hallgatta ki a rendőrség. Ő volt az első olyan áldozat, akinél valóban bebizonyosodott, hogy a kék bálna nevű „játékban” részt vett.

A lány nagyjából minden feladatot megcsinált, és végül megpróbált egy vonat elé ugrani.

Ez azonban nem sikerült, és a lányt kórházba szállították, ahol elmondta, hogy részt vett a kék bálna játékban.
Miután a nyomozók beazonosították a férfit, rögtön házkutatást tartottak a lakásán. A házban 5 mobilt, néhány tabletet és rengeteg SIM kártyát találtak.

A férfi a kihallgatásán bevallotta, hogy ő találta ki a játékot, és hogy kezdetben ő maga keresett meg 32 kiskorú lányt, akiket aztán arra utasított, hogy tegyenek kárt magukban.

Persze nem ő volt az egyetlen akit elfogtak. Két másik férfit is letartóztattak, akik szintén segítettek a férfinak.

Jelenleg fogva tartják őket, és addig nem is szabadulhatnak, amíg le ne zárul a nyomozás.

Azonban valószínűleg nem vár rájuk hosszú börtön, ugyanis a hírek szerint ha bűnösnek találják őket, akkor maximum 5 év börtönt kaphatnak.

loading…


[apss_share]

loading…


Read previous post:
A FACEBOOK AKÁR LE IS HALLGATHAT?
A FACEBOOK AKÁR LE IS HALLGATHAT?

A Facebook akár le is hallgathat? [good_old_share] Érdekes dolgokat állít egy egyetemi professzor. Azt nyilvánvalóan mindenki tudja, vagy legalábbis sejti,...

ÖTSZÁZ MACSKÁT MENTETTEK MEG ATTÓL, HOGY KAJA LEGYEN BELŐLÜK
ÖTSZÁZ MACSKÁT MENTETTEK MEG ATTÓL, HOGY KAJA LEGYEN BELŐLÜK

Ötszáz macskát mentettek meg attól, hogy kaja legyen belőlük. [good_old_share] Egy kínai férfi úgy gondolta, hogy jó ötlet lesz a...

Close