ELFOGTÁK A KÉK BÁLNA KITALÁLÓJÁT

ELFOGTÁK A KÉK BÁLNA KITALÁLÓJÁT

Elfogták a kék bálna kitalálóját.


[good_old_share]

Nem vár rá hosszú börtön.
A hírek szerint a hatóságoknak sikerült elfogniuk azt a férfit, aki kitalálta a kék bálna játékot. A férfi a kihallgatásán megtört, és bevallotta, hogy valóban ő találta ki, ráadásul kezdetben ő keresett meg fiatalokat.

A 26 éves Orosz férfi postásként dolgozott ebben az időben, és viszonylag normális körülmények között élt.

loading...

Azt nem mondta el, hogy miért is találta ki a kék bálnát, bár valószínűleg pontos magyarázatot ő sem tud adni rá.

A férfi rengeteg tinédzsert vett rá arra, hogy kárt tegyenek magukban, és olyanok is akadtak, akik valóban megölték magukat.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A rendőrség hosszú időn keresztül nyomozott, és nem volt egyszerű megtalálni a férfit, aki a vádak szerint nagyjából 130 embert próbált meg rávenni az öngyilkosságra.

A férfit először egy 13 éves lány öngyilkossági kísérlete miatt hallgatta ki a rendőrség. Ő volt az első olyan áldozat, akinél valóban bebizonyosodott, hogy a kék bálna nevű „játékban” részt vett.

A lány nagyjából minden feladatot megcsinált, és végül megpróbált egy vonat elé ugrani.

Ez azonban nem sikerült, és a lányt kórházba szállították, ahol elmondta, hogy részt vett a kék bálna játékban.
Miután a nyomozók beazonosították a férfit, rögtön házkutatást tartottak a lakásán. A házban 5 mobilt, néhány tabletet és rengeteg SIM kártyát találtak.

A férfi a kihallgatásán bevallotta, hogy ő találta ki a játékot, és hogy kezdetben ő maga keresett meg 32 kiskorú lányt, akiket aztán arra utasított, hogy tegyenek kárt magukban.

Persze nem ő volt az egyetlen akit elfogtak. Két másik férfit is letartóztattak, akik szintén segítettek a férfinak.

Jelenleg fogva tartják őket, és addig nem is szabadulhatnak, amíg le ne zárul a nyomozás.

Azonban valószínűleg nem vár rájuk hosszú börtön, ugyanis a hírek szerint ha bűnösnek találják őket, akkor maximum 5 év börtönt kaphatnak.

loading…


[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások