BEVÁNDORLÁS-NAGY A BAJ A SVÉDEKNÉL. A MÉDIA HALLGAT. A RENDSZER ÖSSZEOMLIK.

BEVÁNDORLÁS-NAGY A BAJ A SVÉDEKNÉL. A MÉDIA HALLGAT. A RENDSZER ÖSSZEOMLIK.
loading...

BEVÁNDORLÁS-NAGY A BAJ A SVÉDEKNÉL. A MÉDIA HALLGAT. A RENDSZER ÖSSZEOMLIK.

[cn-social-icon]

Elszabadult a pokol. Vallási fanatikusok és bűnbandák garázdálkodnak a nyílt utcákon.

 

Döbbenetes az a csend, amellyel a „fősodratú” média sújtja a világ közvéleményét a Svédországi történésekkel kapcsolatban.

A napokban látott napvilágot egy interjú, melyet Lars Alvarsjö, Stocholm rendőrfőnöke adott a Svenska Dagbladet című lapnak.

A rendőrfőnök nyíltan beszélt azokról a problémákról, melyek a bevándorlás kapcsán sújtják az országot. Kijelentette, hogy a jogrendszer és a közbiztonság, – amelyek sarokkövei egy demokratikus jogállamnak, hamarosan összeomlanak.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A Svéd rendőrség életében mindennapossá vált, hogy az illegális bevándorlók Molotov-koktélokkal, és kövekkel felfegyverkezve támadnak rájuk.  A közelmúltban hivatalos figyelmeztetés adott ki a Svéd rendőrség, melyben értesítette a közvéleményt arról, hogy a hatóság már nem rendelkezik azokkal az erőforrásokkal, melyekkel hatékonyan kezelni tudná a bevándorlással kapcsolatos terrorveszélyt, így a lakosság sincs biztonságban.

Az összeomlás elkerülhetetlen.

 

Vallási fanatikusok és bűnbandák garázdálkodnak a nyílt utcákon, és a Rendőrség már képtelen kezelni a kialakult káoszt.

Különösen érintettek ezek városrészek: Tensta, Rinkeby és Husby Stockholmban, Angered, Bergsjön és Hammarkullen Göteborgban. A Rendőrség szerint a felsorolt városokban már nyíltan folyik muszlim terroristák toborzása is.

Az egész országban jól érzékelhető, hogy a szélsőjobboldali iszlám radikalizálódása egyre erőteljesebb. És sajnos úgy tűnik, hogy megállíthatatlan.

Állandó rendőri jelenlétre lenne szükség nem csak a fent említett városokban, de a befogadó központok környékén is. De erre a rendelkezésre álló rendőri létszám mellett esély sincs.

Magnus Ranstorp, a Svéd Nemzetvédelmi Főiskola terrorizmuskutatója is megszólalt. A professzor úgy látja, hogy a Svéd rendőrség hamarosan "megadja magát".

Forrás [cn-social-icon]

Read previous post:
ITT A MŰKÖDŐ FÉNYKARD - VIDEÓ
ITT A MŰKÖDŐ FÉNYKARD – VIDEÓ

Egy srác megépített, egy működő fénykardot. [cn-social-icon] Persze nem olyan, mint a Star Wars filmekben, de azért nagyon hasonlít, és...

INTERJÚ A HEKKERREL, AKI FELTÖRTE A NASA GÉPEIT, ÉS UFO DOKUMENTUMOKAT TALÁLT
INTERJÚ A HEKKERREL, AKI FELTÖRTE A NASA GÉPEIT, ÉS UFO DOKUMENTUMOKAT TALÁLT

Interjút készítettek azzal a hekkerrel, aki feltörte a NASA számítógépeit. [cn-social-icon] A férfi elmondta, hogy a NASA olyan dolgokat titkol...

Close