AZ ÉV LEGMENŐBB VIDEÓJA

AZ ÉV LEGMENŐBB VIDEÓJA
loading...

Ezt a videót mindenképpen érdemes megnézni!

[cn-social-icon]

A videó minden perce tartogat valami érdekeset, vagy éppen látványosat, így ha elkezdi az ember, szinte biztos, hogy végig is nézi.

Mi kell ahhoz, hogy egy videó jó legyen? Általában vagy látványosnak kell lennie, vagy érdekesnek, meghatónak, esetleg elgondolkodtatónak. Olyan dolgokat kell tartalmaznia, ami megfogja az embereket, mégis a videó tartalmának nem szabad átlagosnak lennie.

loading...

És mi kell ahhoz, hogy egy videó még ennél is jobb legyen? Hát az, hogy a legjobb videókat összevágjuk egy videóba, így egyetlen videóval bepótoljunk mindent.

Ebben a 21 perces videóban, az év 506 legmenőbb videója van benne, persze összevágva, hogy csak a lényeget lássuk, így ez lett a legmenőbb videó.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Luc Bergeron rendező, és videós készítette el ezt a 21 perces válogatást, és nagyon jó lett. A vágás egyébként 260 órájába került, ami elég hosszú, de a végeredmény szuper lett, így valószínűleg ő sem bánja.

A válogatás nagy részében extrém sportok vannak, de minden más is megtalálható benne. Vannak itt elképesztő drónfelvételek, átverések, állatok, lánykérés, és még minden olyan dolog, amiért úgy alapból Youtube-ot nézünk.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/ [cn-social-icon]

Read previous post:
MIT TUDNAK AZ ÚJ TRAFFIPAXOK?
MIT TUDNAK AZ ÚJ TRAFFIPAXOK? – VIDEÓ

Videón láthatjuk, hogy hogyan is működnek, az új fixen telepített traffipaxok. [cn-social-icon] Az autósok félhetnek az új traffipaxoktól, ugyanis lehetetlen...

HOGYAN NÉZETT KI JÉZUS?
HOGYAN NÉZETT KI JÉZUS?

Rekonstruálták néhány történelmi személyiség arcát, köztük Jézusét is, úgy gondolják, hogy valójában így nézhetett ki. [cn-social-icon] Sokan azt mondják, hogy...

Close