SZÍVSZORÍTÓ TÖRTÉNET – A KÓRHÁZBAN HAGYTÁK A SZÍVBETEG KISFIÚT A SZÜLEI GYŐRBEN

SZÍVSZORÍTÓ TÖRTÉNET - A KÓRHÁZBAN HAGYTÁK A SZÍVBETEG KISFIÚT A SZÜLEI GYŐRBEN
loading...

A kórházban hagyták a szülei a szívbeteg kisfiút.

[good_old_share]


Szívszorító történet.
Valószínűleg a legtöbb olyan ember, akinek gyereke van, az mindent megtenne érte. Bizony sok olyan szülő van, akiknek nehezebb dolguk van, hiszen alapból szegényebb sorsban élnek, vagy pedig a gyermekük beteg, vagy esetleg valamilyen fogyatékossággal született a gyerekük.

Rengeteg ilyen esetről hallottunk már, és arról, hogy mindennek ellenére a szülők harcolnak a gyermekükért, és azért, hogy egy jobb életet biztosítsanak neki.

loading...

Persze vannak olyan szülők is, akik ezt másképp gondolják.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Vannak olyan szülők is, akik eldobják a gyermeküket azért, mert valami nehézség áll az útjukba, mint éppen ennél a győri esetnél.

Egy alig pár hónapos kisfiút vittek a Győr-Moson-Sopron megyei kórházba egy fertőzés miatt.A fertőzés mellett kiderült az is, hogy a kisfiú szívbeteg, majd a szülei papíron közölték, hogy lemondanak róla.

A kisfiúnak egyébként minden esélye megvan a gyógyulásra. Két műtét után már csak egy operációra van szüksége, és egy azt követő kezelésre.

A hírek szerint, miután a kisfiú szülei…ja, nem azok, megtudták hogy a fiú szívbeteg nagyjából két hétig felé sem néztek, majd ezután beállítottak a kórházba, és papíron közölték, hogy lemondanak a gyermekről.

A kisfiú története nagyon meghatott két igazi édesanyát, akik gyűjtésbe kezdtek azért, hogy a kicsinek mindene meglegyen.
A két édesanya mellett a győri Lurkó alapítvány is segít, így az adományokat ott is várják.

Persze sokan ítélkeznek a gyermek szülei felett, és ez nem is csoda, de azért ne felejtsük el, hogy az is lehetséges, hogy a szülők látták, hogy nincsenek olyan anyagi helyzetben, hogy a beteg kisfiúról gondoskodni tudjanak.

Természetesen az a kérdés akkor is fenn áll, hogy akkor miért szült gyereket? Egy embernek gondolnia kell az ilyen helyzetekre is.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
EGY ÚJ VAKCINA 99 SZÁZALÉKOS VÉDELMET NYÚJT A HIV ELLEN
EGY ÚJ VAKCINA 99 SZÁZALÉKOS VÉDELMET NYÚJT A HIV ELLEN

Egy új vakcina 99 százalékos védelmet nyújt a HIV ellen. [good_old_share] Legalábbis ezt állítják. Hosszú évekig telt, mire sikerült egy...

13. ÉS 14 HAVI FIZETÉS, ÉS HATALMAS NYUGDÍJEMELÉS!
13. ÉS 14 HAVI FIZETÉS, ÉS HATALMAS NYUGDÍJEMELÉS!

13. ÉS 14 HAVI FIZETÉS, ÉS HATALMAS NYUGDÍJEMELÉS! [good_old_share] Ezekre a hírekre fel sem figyeltünk, de a jövő évi költségvetés...

Close