SZÍVSZORÍTÓ TÖRTÉNET – A KÓRHÁZBAN HAGYTÁK A SZÍVBETEG KISFIÚT A SZÜLEI GYŐRBEN

SZÍVSZORÍTÓ TÖRTÉNET - A KÓRHÁZBAN HAGYTÁK A SZÍVBETEG KISFIÚT A SZÜLEI GYŐRBEN

A kórházban hagyták a szülei a szívbeteg kisfiút.

[good_old_share]


Szívszorító történet.
Valószínűleg a legtöbb olyan ember, akinek gyereke van, az mindent megtenne érte. Bizony sok olyan szülő van, akiknek nehezebb dolguk van, hiszen alapból szegényebb sorsban élnek, vagy pedig a gyermekük beteg, vagy esetleg valamilyen fogyatékossággal született a gyerekük.

Rengeteg ilyen esetről hallottunk már, és arról, hogy mindennek ellenére a szülők harcolnak a gyermekükért, és azért, hogy egy jobb életet biztosítsanak neki.

loading...

Persze vannak olyan szülők is, akik ezt másképp gondolják.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Vannak olyan szülők is, akik eldobják a gyermeküket azért, mert valami nehézség áll az útjukba, mint éppen ennél a győri esetnél.

Egy alig pár hónapos kisfiút vittek a Győr-Moson-Sopron megyei kórházba egy fertőzés miatt.A fertőzés mellett kiderült az is, hogy a kisfiú szívbeteg, majd a szülei papíron közölték, hogy lemondanak róla.

A kisfiúnak egyébként minden esélye megvan a gyógyulásra. Két műtét után már csak egy operációra van szüksége, és egy azt követő kezelésre.

A hírek szerint, miután a kisfiú szülei…ja, nem azok, megtudták hogy a fiú szívbeteg nagyjából két hétig felé sem néztek, majd ezután beállítottak a kórházba, és papíron közölték, hogy lemondanak a gyermekről.

A kisfiú története nagyon meghatott két igazi édesanyát, akik gyűjtésbe kezdtek azért, hogy a kicsinek mindene meglegyen.
A két édesanya mellett a győri Lurkó alapítvány is segít, így az adományokat ott is várják.

Persze sokan ítélkeznek a gyermek szülei felett, és ez nem is csoda, de azért ne felejtsük el, hogy az is lehetséges, hogy a szülők látták, hogy nincsenek olyan anyagi helyzetben, hogy a beteg kisfiúról gondoskodni tudjanak.

Természetesen az a kérdés akkor is fenn áll, hogy akkor miért szült gyereket? Egy embernek gondolnia kell az ilyen helyzetekre is.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások