AMIT ÉRDEMES TUDNI A REFLEXOLÓGIÁRÓL

AMIT ÉRDEMES TUDNI A REFLEXOLÓGIÁRÓL
loading...

Amit érdemes tudni a reflexológiáról.


A világ minden pontján használják, mégis sokan nem tudnak a létezéséről, pedig nagyon is hasznos számunkra.Sokan nem is gondolnák azt, hogy a talpunk mindent elárul rólunk, pedig így van. Egy jó szakember a talpunkon érzi azt, hogy milyen betegségekben szenvedünk, és segíteni is tud rajta.

loading...

A reflexológiát sokan a talpmasszázzsal azonosítják, azonban ez nem így van, ugyanis itt sokkal többről van szó, egy egyszerű masszázsnál.

A reflexológia lényege, hogy a kitapintott területen mozgósítja a szervezet öngyógyító erejét, ezzel segítve a gyógyulást, azonban nemcsak a betegségek alatt jó, hanem megelőzésre is alkalmas.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Persze ezt sokan nem ismerik el, és haszontalannak tartják, hiszen itt természetgyógyászatról van szó, azonban a reflexológia hatékonysága már bizonyított, és ne felejtsük el, hogy nem a masszázs váltja ki a gyógyulást, hanem a masszázzsal beindított öngyógyító képességünk.Először végeznek egy állapotfelmérést, ami után egy jó szakember meg tudja állapítani, hogy nagyjából hány alkalomra lesz szükség. Ezt a talpon látható, és kitapintható elváltozásokból és lerakódásokból érzi, de természetesen ehhez egy olyan szakember szükséges, aki valóban érti a dolgát.

De hogyan is néz ki egy ilyen masszázs?

Elsőként elvégeznek egy állapot feltérképezést, ami után a reflexológus, már tudja, hogy mik a problémás szervek, ezek után megkezdődik a masszázs, ami fél, vagy egy óráig tarthat. A masszázsok gyakorisága a személy állapotától függ.

Egy krónikus betegség esetén heti három alkalom is ajánlott, azonban ha csak megelőzni szeretnénk a bajokat, és fenntartani az állapotunkat, akkor havi egy alkalom is elég.

Sokan azt mondják, hogy ezek a masszázsok fájnak, azonban ez a szakembertől függ, vannak akik erősebben masszírozzák, és vannak akik gyengébben, de általában a fájdalomküszöbtől kicsit erősebben masszírozzák, úgy hogy „kellemesen fájjon”.Néhány esetben az első 2-3 kezelés után enyhe állapotromlás következhet be, fejfájással, szédüléssel, esetleg hasmenéssel, hiszen a masszázs beindítja a szervezet öngyógyító képességét, ami elsőként a méregtelenítést végzi el.

A reflexológia sokak szerint a „lelki görcsöket” is oldja, ez azonban egyéntől függ, azonban az bizonyított, hogy a szervezetre jó hatással van, ezért legalább egyszer érdemes ellátogatni egy szakemberhez, és kipróbálni.

loading…


Read previous post:
MAGYARORSZÁGON POLITIKAI, ÉS GAZDASÁGI „CSICSKATARTÁS” FOLYIK?
MAGYARORSZÁGON POLITIKAI, ÉS GAZDASÁGI „CSICSKATARTÁS” FOLYIK?

MAGYARORSZÁGON POLITIKAI, ÉS GAZDASÁGI „CSICSKATARTÁS” FOLYIK? Morvai Krisztina szenzációsan és érzékletesen foglalta össze azt az állapotot, amely jelenleg hazánkban tapasztalható....

MAGYARORSZÁGNAK KÉT KORMÁNYA VAN?
MAGYARORSZÁGNAK KÉT KORMÁNYA VAN?

MAGYARORSZÁGNAK KÉT KORMÁNYA VAN? Ti küldtétek - Károly. Dr Drábik János a devizahitelről, a kettős kormányról és az államadósságról...Videó alább!...

Close