5 TERMÉSZETES ANTIBIOTIKUM

5 TERMÉSZETES ANTIBIOTIKUM

Az antibiotikumok káros, és sajnos sok esetben végzetes mellékhatásairól már számos cikkben írtunk. Az antibiotikumok válnak már lassan az egyik leggyakrabban felírt “gyógyszerek” közé.

[good_old_share]


Ennek eredményeként az embereknek teljesen tönkremegy az emésztőrendszerük, és ironikus módon csökken a természetes immunitásuk minden típusú jövőbeli fertőzéssel szemben.

Szabadulj meg a fertőzésektől és emésztőrendszered teljes tönkretételétől ezzel az öt erős természetes antibiotikummal!

Fokhagyma

loading...A fokhagymát már több ezer éve használják gyógyszerként a különböző kultúrákban szerte a világon. Tény, hogy az 1700-as években arra használták, hogy kivédjék vele a pestist.

A fokhagyma erős antibiotikum, vírusellenes, gombaellenes és antimikrobiális tulajdonságai közt képes arra, hogy megvédje a szervezetet a baktériumok, vírusok és gombák ellen. Magas a természetes antioxidáns tartalma, amelyek elpusztítják a szabad gyököket, így szintén támogatva az erős immunrendszert.

A fokhagyma allicin nevű hatóanyaga megöli a káros baktériumokat. A fokhagymában lévő vegyületek könnyebb hozzáférés érdekében célszerű összezúzva nyersen, vagy meleg fokhagymás teaként, esetleg enyhén főtt ételbe téve fogyasztani.

Ezüstkolloid

Az ezüstkolloid évszázadok óta ismert és megbecsült hatékony antibiotikum. A korai 1900-as években Alfred Searle, a Searle gyógyszeripari vállalat alapítója felfedezte, hogy lehet megölni a legtöbb halálos kórokozót.

Searle az ezüstkolloidot számos humán esetben meglepő eredménnyel alkalmazta. A fő előnye az volt, hogy a mikrobákat hihetetlen gyorsasággal ölte meg!

A legújabb kutatások azt is kijelentették, hogy az ezüstkolloiddal antibiotikum-rezisztens mikrobák: mint a MRSA, a madárinfluenza és a SARS is elpusztíthatók.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Oregano olaj

Az oregano olaj gondoskodik a patogén baktériumok megöléséről, miközben a hasznos baktériumokat életben hagyja. Vírus-és gombaellenes is, így a három-az-egyben kombináció vetekszik a gyógyszerek ugyanakkor nem biztató antibiotikum ellenállást kiváltó hatásával.

Az oregano olaj kulcs antimikrobiális összetevője a karvakrol. Ügyelj arra, hogy az olaj legalább 70 százalékos karvakrolt tartalmazzon hatékonysága érdekében.

EchinaceaAz Echinaceát már több száz éve használják sokféle fertőzés kezelésére. Hagyományosan arra használták, hogy nyílt sebeket, diftériát, vérmérgezést és más bakteriális betegségeket orvosoljanak vele.

Ma ezt a hatásos gyógynövényt használják leginkább a megfázás, az influenza kezelésére is, mert képes elpusztítani a baktériumok legveszélyesebb formáit is, mint például a Staphylococcus aureust- ami a halálos MRSA okozója.

Manuka méz

Talán a legízletesebb antibiotikum a manuka méz formájában lelhető fel. Helyileg alkalmazva számos kórokozót megöl, beleértve a MRSA-t és a húsevő baktériumot. Azt is megállapították, hogy a kezelt baktériumok nem halmoztak fel semmilyen ellenállást, amely végülis hatástalanná tenné a méz használatát.

Ez természetesen nem egy teljes lista a természetes antibiotikumokról, csak egy szenzációs kezdete a természet hatalmas gyógyszertárának, mindennek ami nem kíván orvos által felírt receptet.

Vedd fel a listára még a reishi gombát, az olíva levél kivonatot, a szegfűszeget, kurkumát, és a citromot is, mint az antibiotikum arzenál kiegéőitszít.

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások