30 HÉTVÉGI HÁZAT GYÚJTHATOTT FEL, FÉL MILLIÓT KAP A NYOMRAVEZETŐ!

loading...

Keresnek egy férfit, aki 30 hétvégi házat gyújthatott fel budaörsön.

[cn-social-icon]

A rendőrség a police.hu-n tette közzé annak a férfinak a képét, aki a gyanú szerint 2014. január 1. és 2015. október 5. közötti közel 30 hétvégi házat gyújtott fel Budaörsön.

500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki érdemleges információval tud szolgálni a férfiról.

loading...

A díjat az kaphatja meg, aki a személlyel kapcsolatban pontos adatokkal rendelkezik, amik segítségével az elkövető azonosítható, illetve a bűnösségére, a gyanú megalapozottá válik.

Szükség esetén, az eljáró hatóság, intézkedéseket tesz a tanú védelmére. Valamint a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja.

Tehát mindent összevetve, ha valaki felismeri a képen látható személyt, vagy információja van a gyújtogatásokkal kapcsolatban, akkor azt jelezze a rendőrségen.

Ezt megteheti személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon, vagy hívja telefonon a  06-1-236-28-83-as számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” telefonszámon is.

Hétfőtől-csütörtökig: 8-16-ig
Pénteken: 8-13-ig

[cn-social-icon]

Szólj hozzá

Hozzászólás