VÍZBE FULLADT A FIA, MIKÖZBEN A FACEBOOKRA TÖLTÖGETETT KÉPEKET

VÍZBE FULLADT A FIA, MIKÖZBEN A FACEBOOKRA TÖLTÖGETETT KÉPEKET
loading...

Egy két éves fiú belefulladt a kerti tóba, miközben az anyja a Facebookra töltögette a képeket.

[cn-social-icon]

Bízunk benne, hogy ebből az esetből sok szülő fog tanulni, és nem lesz sok ilyen szomorú eset.

Öt év börtönbüntetésre ítélte egy Brit bíróság, egy 31 éves nőt, akinek a fia belefulladt a kerti tavukba, miközben az anyja a telefonjáról facebookozott és képeket töltött fel, ahelyett hogy a gyermekre figyelt volna.

loading...

Az eset Beverley-ben történt. Miután a 31 éves anya észrevette, hogy a két éves fia a tóban fekszik, kihúzta onnan, de addigra már eszméletlen volt. Próbálta megmenteni addig, amíg a mentők kiérkeznek, de sajnos nem sikerült neki. A kisfiú aztán a kórházban életét vesztette.

Sajnos a világban rengeteg ehhez hasonló eset van, és nagyon elszomorító, hogy rengeteg ember ennyire nem figyel oda a gyerekére, és képeket töltöget, miközben a gyermek meghal.

A bírósági tárgyalás alatt kiderült, hogy a két éves kisfiú, teljesen egyedül volt a kertben, miközben az anyja képeket töltött fel az oldalra, és a kommenteket olvasgatta. A kisfiú halála után, az anya teljesen ellentmondó állításokat tett, a gyermek halála ügyében nyomozóknak.

Állítólag egyik szavával ütötte a másikat, persze azt nem tudni, hogy a sokk miatt vagy esetleg azért mert próbálta menteni magát. Végül a nyomozóknak sikerült kideríteniük azt, hogy a gyermek halálakor a nő két fényképet is feltöltött. Innentől már könnyű volt kideríteni, hogy az anya nem volt a két éves fiú közelében mikor az eset történt.

Később kiderült, hogy már többen is mondták a nőnek, hogy a kerti tó veszélyes lehet, és kerítés kellene köré, de az anya nem tett ellene semmit. Az ügyész azt mondta, hogy a vádlott tisztában volt a veszéllyel, mégsem tette meg a megfelelő lépéseket.

Később az is kiderült, hogy korábban is történt hasonló eset. Akkor a nő két gyermeke játszott felügyelet nélkül az utcán, és majdnem elütötte őket egy autó. Akkor a szomszédok riasztották is a hatóságokat.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A bíró „ijesztően rossz” szülőnek jellemezte a nőt, és azt mondta, hogy ha újabb gyereki lesznek, biztosan el fogják venni tőle, mert súlyos veszélyt jelent a gyerekekre.

A nő aztán öt év börtönbüntetést kapott. [cn-social-icon]

Read previous post:
TITKOS SZOBÁKAT REJT AZ ŐSI ÓRIÁSSZOBOR.
TITKOS SZOBÁKAT REJT AZ ŐSI ÓRIÁSSZOBOR

TITKOS SZOBÁKAT REJT AZ ŐSI ÓRIÁSSZOBOR Ez a 35 láb magas szoborkolosszus igencsak meglepte a felfedezőket. [cn-social-icon] A Hegy Istenének...

SZUPERCELLÁK MAGYARORSZÁG EGÉN?
SZUPERCELLÁK MAGYARORSZÁG EGÉN?

SZUPERCELLÁK MAGYARORSZÁG EGÉN? A közelmúltban Szeged környékén brutális felhőket láthattak azok, akik az égre tekintettek.   A szakemberek ezeket a...

Close