VALAMI ELSZÍVJA A NAP ENERGIÁJÁT – VIDEÓ

VALAMI ELSZÍVJA A NAP ENERGIÁJÁT - VIDEÓ

Valami elszívja a Napunk energiáját.


[good_old_share]

Érdekes videó.

Egy érdekes jelenségre hívták fel a figyelmünket a napokban. Korábban már hallottunk arról, hogy állítólag korábban észlelték, hogy valami elszívja a Nap energiáját, azonban akkor még nem néztünk utána.
Most egy kicsit jobban olvasgattunk a témában, és érdekes dolgokat találtunk.

loading...

Ugyebár a NASA egyik műholdja folyamatosan figyeli a Napot, és jelentenek ha történik valami érdekes. Korábban már lehetett arról hallani, hogy egy érdekes jelenséget figyeltek meg.

Állítólag valami szívta a Nap energiáját.

Egy hatalmas gömb alakú objektumról lehetett hallani, ami állítólag szívta a nap energiáját, amiről videó is készült.

A jelenség egyébként nem egyedi, hiszen először 2012-ben figyelték meg, majd kicsivel később, 2015 júniusában is észlelték a jelenséget.

Legutóbb pedig 2016. január 26.-án észlelték. A 2012-es és a 2016-os észlelésekről videó is készült, azonban leginkább a 2012-es videó az érdekes, mert a mostani videóban nem látszik tisztán a látószög miatt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az UFO hívők arra tippelnek, hogy az idegenek használják a nap energiáját, mások csak egy furcsa jelenségként tekintenek a dologra, és persze sokan kamunak tartják.

Mi nem foglalnánk állást az ügyben, csupán érdekességként mutatjuk be.
Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes
Facebook hozzászólások