VADÁSZNAK A BÖRTÖNBEN A GYERMEKKÍNZÓ APÁRA

VADÁSZNAK A BÖRTÖNBEN A GYERMEKKÍNZÓ APÁRA.
loading...

Fenyegetik a gyermekeiket kínzó és megerőszakoló szülőket a börtönben.


Egy nemrégiben szabadult férfi arról beszélt a Blikknek, hogy a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetben, ahol K. Rudolf és felesége, Andrea az előzetes letartóztatását tölti, a fogvatartottak folyamatosan üzengetnek a házaspárnak.

– Ha a folyosón végigmennek, beszólnak nekik: „Jobb, ha megcsinálod magadat, mert mi döglesztünk meg, aberrált gyermekmolesztáló" – mondta el Attila, akinek a zárkája közel volt K. Rudolféhoz.
Mint elmondta, a börtönőrök is nagyon vigyáznak rájuk, sétára is külön viszik őket. A cellába pedig olyan társakat kaptak, akik hasonló bűncselekmények miatt ülnek. 
A férfi egyébként nem tett panaszt, amiért folyamatosan fenyegetik. Ennek ellenére a rácsok mögött fokozottan őrzik a házaspárt, hiszen annak a veszélye is fennáll, hogy megpróbálnak végezni magukkal.

 – Általában sétára kisebb csoportokban vittek bennünket, de ezt a gyerekmolesztáló férfit volt, hogy egyedül kísérgették az udvaron. Folyamatosan lesütött fejjel ballag, mint egy robot – folytatta informátorunk, aki szerint odabent egészen addig nem is sejtették, hogy ők a szigetszentmiklósi vadállat szülők, amíg az első tárgyalásuk le nem zajlott.

A híradókban közölt riport alapján a fogvatartottak felismerték őket, azóta tart a fenyegetőzés és az üzengetés. A házaspár másik tagjáról, Andreáról nincs konkrét hír, de tény, hogy a nők a gyermekek ellen vétő rabtársaikat nagyon kegyetlenül megbüntetik.

loading...


Kerestük a büntetés-végrehajtás illetékeseit, de mint megtudtuk, hivatalosan nincs tudomásuk K. Rudolf és felesége terrorizálásáról. Általánosságban annyit mondtak, igyekeznek úgy csoportosítani az elítélteket, hogy a lehető legkisebb legyen a konfliktusok esélye.
Mint ismeretes, K. Rudolf és felesége legalább 8 éve kínozta, verte és szexuálisan molesztálta nyolc-, kilenc- és tízéves gyermekeiket, akik nevelőszülőkhöz kerülve mesélték el, mi zajlott otthonukban.

A házaspár büntetőpere egy héttel ezelőtt kezdődött zárt ajtók mögött. Tetteik olyan borzalmasak, hogy még a vádirat ismertetéséről is kiküldték a sajtó képviselőit.

K. Sz.- Blikk

Read previous post:
MERMAID-KÜLÖNÖS LÉNYT TALÁLTAK GRÖNLAND PARTJAINÁL, A TENGER MÉLYÉN
KÜLÖNÖS LÉNYT TALÁLTAK GRÖNLAND PARTJAINÁL, A TENGER MÉLYÉN

Dr. Paul Robertson biológus a tenger mélyének filmezése közben bizarr lényeket fedezett fel a grönlandi tengerben 2013. március 6-án. Amíg egy...

TANULSÁGOS VIDEÓ – HA MÉG ÉLNEK A SZÜLEID.
TANULSÁGOS VIDEÓ – HA MÉG ÉLNEK A SZÜLEID

Akinek még élnek a szülei, ajánljuk, hogy nézze meg ezt a rövid videót. [good_old_share] Az ember, ha megéri akkor megöregszik és...

Close