UFO-T VIDEÓZTAK A HOLDNÁL?

UFO-T VIDEÓZTAK A HOLDNÁL?

UFO-t videóztak a Holdnál?

[good_old_share]

Érdekes felvétel.

Mostanában egyre több UFO-s videó kerül fel az internetre. Persze később kiderül, hogy a videók nagy része kamu, de azért akadnak olyanok is, amikről még a szakértők sem tudják megállapítani azt, hogy igazi-e a felvétel vagy sem.
Tehát azért vannak olyanok, amik esetlek tényleg valódiak lehetnek, persze ezeknél az a kérdés, hogy valóban egy idegen tárgyat láthatunk-e, vagy csupán egy idegen tárgynak vélt, földi eredetű tárgy.

loading...

Most ismét egy UFO videó került fel a netre, amin állítólag egy idegen eredetű űrhaját láthatunk elhaladni a Hold mellett.

Állítólag egy amatőr csillagász készítette a felvételt, amikor a holdat kémlelte a távcsövével.

Egyenlőre nem vizsgálták szakértők a felvételt, és nem tudni sok konkrét dolgot a videóról, de sok embernek ez is elég volt ahhoz, hogy komolyan vegyék amit látnak, és sokan elhiszik, hogy tényleg egy UFO van a felvételen.

Természetesen az is lehet, hogy csak egy ügyes trükk az egész, de mindenképpen érdemes megnéznünk, hogy saját magunk dönthessük el, hogy igazinak véljük-e, vagy sem.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Állítólag egyébként már akadtak olyanok is, akik elküldték a NASA-nak a felvételt, és magyarázatot kértek, de válasz nem érkezett.
Facebook hozzászólások