UFO-T LÁTTAK AUSZTRÁLIA FELETT!

UFO-T LÁTTAK AUSZTRÁLIA FELETT!

UFO-T LÁTTAK AUSZTRÁLIA FELETT!

A Bombardier DHC-8 típusú chartergép március 19-én éppen a perth-i leszálláshoz ereszkedtek le 3800 láb (1160 méter) magasságba, amikor a pilóták fényes pulzálásokat észleltek a repülő előtt – írja az Origo. A pilóták az ütközés elkerülésére érdekében elfordították a repülőgépet, majd később. A rendben leszálltak vele Perthben.

Az Origo azt írja: az ausztrál közlekedésbiztonsági hivatal most közzétett jelentése megállapította, hogy a tárgy a repülőtől 20 méter távolságra volt horizontálisan és 100 lábra (30 méter) vertikálisan. A személyzet leírása szerint a tárgy henger alakú és szürke színű volt.

A jelentés nem tudta kideríteni a tárgy eredetét. Érdekes, hogy a repülőgép ütközéselhárító rendszere sem adott le riasztójelet a tárgy közeledtekor.

A Mokka vendége Kriston Endre, UFO szakértő volt, aki arról mesélt, hogy UFO-t láttak Ausztrália felett. Sajtóinformációk szerint az azonosítatlan tárgy a repülőtől mintegy húsz méter távolságra lehetett vízszintesen és harminc méterre függőlegesen. Hogy mi lehet igaz, vagy mi nem az ausztráliai incidensből, erről beszélt az UFO szakértő.

loading...Facebook hozzászólások