SZELLEMJÁRÁS A SZÍNHÁZBAN? + VIDEO

Szellemjárás a színházban? Éjjeli kamera videózta le a furcsa jelenséget

 

Egy médium tartott előadást, ezután történt a rejtélyes eset. Nézd meg!

Szellemek márpedig nincsenek! Talán te magad is szoktad mondani, ám annyi biztos, hogy láttál már nem egy és nem is kettő embert, amint legyint, és ez a mondat hagyja el a száját.

De vajon mitől ilyen biztosak ebben a dologban? Hiszen amikor azt állítják, nem léteznek kísértetek, éppúgy nincs bizonyítékuk, mint ahogy azoknak sincs egyértelmű és megcáfolhatatlan, akik azt állítják, vannak.


Mégis, furcsa módon időről időre azoknak a bizonyítékai gyarapodnak, akik azt mondják, túlvilági lelkek igenis bolyonganak köztünk. Ilyen az a július végi felvétel is, amelyet az essexi Romford Színházban rögzített egy biztonsági kamera.

A felvétel

A dolog pikantériája, hogy ez a felvétel nem egy átlagos napon készült. Aznap ugyanis, amikor a videót rögzítette a színház biztonsági kamerája, egy médium – vagyis holtakkal, szellemekkel kapcsolatot létesíteni, kommunikálni képes ember – tartott előadást.

Pár órával előadása után az üres teremben az egyik szék és egy asztal mozogni kezdett. A színház igazgatója, Jai Sepple nyilatkozatában elmondta, az elmúlt évek során számos alkalommal történtek megmagyarázhatatlan dolgok az épületben, de ez mind közül a legijesztőbb eset. Nézd meg a felvételt!


Itt ragadt egy kísértet?

Mivel a videó rögzítésének napján egy médium tartott előadást ebben a teremben, joggal merül fel a kérdés: amennyiben tényleg nem manipulációról, hanem paranormális jelenségről van szó, nem egy megidézett illető lelke ragadt-e itt az élők világában? – Femina

Szólj hozzá

Hozzászólás