REJTÉLYES JELEK AZ ÉGEN + VIDEÓ

REJTÉLYES JELEK AZ ÉGEN + VIDEÓ

Jelenleg egész világunk zaklatott, és komoly események zajlanak világszerte.

2014 június 5-én egy kereszt jelent meg az égen Volgográd felett Oroszországban. Azon fontos város felett, mely igen tragikus történelmet élt át. A 2. Világháborúban 1942 júniusától 1943 februárjáig a legkegyetlenebb csaták helyszíne volt. Az orosz hadsereg visszaverte a németeket, mely több százezer ember életét követelte. Az égen látott jelenség annak a jele, hogy valami fontos dolog történik a világban. Az emberek úgy tűnik, hogy nem figyelnek azokra a problémákra, amelyek most történnek. Ukrajnában és Oroszországban komoly konfliktus van. Háborúk folynak többek között Afrikában, és számos egyéb konfliktus van folyamatosan ugyanezeken a területeken. Ezekben a súlyos pillanatokban az emberiség számára úgy tűnik, hogy ez a béke jele az egeinken. De nem ez az egyetlen eset. Korábban is látott hasonló jeleket szerte a világon nagyon sok ember.

[good_old_share]

Szentpéterváron, Oroszországban 2014 áprilisában egy szerzeteshez hasonló lény volt látható az égen, egy palástot viselő személy. Hasonló ahhoz, amit az ortodox szerzetesek hordanak Oroszországban. Egy olyan városban, mely szintén rengeteg tragikus történetet élt át a 2. Világháború során. A város ablak a nyugati világra, mely számára egy jel volt ez a rejtélyes lény az égen. Néhány orosz városban már láttak ilyen jeleket. Leninakan-ban, Oroszországban 2007-ben egy fénylő kereszt jelent meg az égen alacsony magasságban, csaknem a házak tetejével egy vonalban. 2008 augusztus 5-én Horvátországban sokan láttak az égen egy fénylő dupla keresztet, melyet talán valamilyen energia vagy fény hozott létre. A volgográdi jelenség nagyon hasonló a 2008 február 25-én Arturo Robles Gil által filmre vett jelhez Mexikóváros felett.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ezekben a nehéz időkben az emberek talán többször tekintenek az égre, keresve a válaszokat. Talán nem lehet véletlen, hogy fontos események idején láthatók ezek a különös jelenségek az égen. Lehet, hogy ezeket a jeleket kevesen értik, de tudják, hogy mit jelentenek?

loading...Facebook hozzászólások