RAKÉTÁVAL LŐTTEK EGY UTASSZÁLLÍTÓRA EGYIPTOM FELETT!

Azt állítják, hogy rálőttek egy Brit utasszállítóra egy rakétával, amit viszont a pilótának sikerült kikerülnie.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Az eset még az orosz gép lezuhanása előtt történt, ami szintén Egyiptomban volt.

A rakéta, – a becslések szerint háromszáz méterre közelítette meg a Brit gépet, ami 189 utast szállított, és leszálláshoz készült az Egyiptomi Sarm El-Sheikh fölött.

A pilóta észrevette, és gyorsan reagált, így egy kitérő manőverrel el tudta kerülni azt, hogy a rakéta eltalálja őket. A repülőgép leszállt, az utasoknak pedig nem szóltak az esetről, hogy ne keltsenek pánikot.

Az incidens állítólag még az orosz gép lezuhanása előtt történt, de a légitársaság úgy döntött, hogy nem tájékoztatja a médiát, és az utasoknak sem szólt arról, hogy közel voltak a katasztrófához, mert nem akartak pánikot kelteni. (ez a történet több kérdést is felvet)

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Nos, a történet itt elég furcsa, hiszen egy ilyen eseményt elhallgatni elég durva dolog. Ezért egy kissé szkeptikusan állunk ehhez a hírhez, de minden esetre érdemes odafigyelni rá.

Az orosz gép lezuhanását (amit valószínűleg egy robbantás okozott) követően, egy neve elhallgatását kérő forrás úgy érezte, hogy meg kell szólalnia azzal az üggyel kapcsolatban, hogy már korábban is rálőttek egy gépre Egyiptom felett. (ha igaz a történet, és időben figyelmeztették volna a hatóságokat, akkor valószínű, hogy az Orosz légibaleset sem történt volna meg)

A forrás elmondta, hogy az incidens idején a másodpilóta irányította a gépet, de a kapitány is az irányítófülkében volt. Ő vette észre a feléjük tartó rakétát, és azonnal éles balfordulót rendelt el. Leszállás után a gép személyzetének felajánlották, hogy Egyiptomban maradhatnak, vagy egy teljesen kivilágítatlan géppel repülhetnek vissza Angliába.

A Brit Közlekedési Minisztérium azt nyilatkozta, hogy kivizsgálták az ügyet, és nem találták semmi jelét annak, hogy ezt a rakétát az utasszállítóra célozták volna. Ők úgy gondolják, hogy az Egyiptomi hadsereg egy gyakorlat során lőhette ki azt a bizonyos rakétát, és csak egy véletlen volt az, hogy éppen megközelítette a Brit utasszállító repülőgépet. Neked erről mi a véleményed?

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás