RACIONÁLIS MAGYARÁZATOT TALÁLTAK A BERMUDA HÁROMSZÖG TITKÁRA

RACIONÁLIS MAGYARÁZATOT TALÁLTAK A BERMUDA HÁROMSZÖG TITKÁRA
loading...

Racionális magyarázatot találtak a Bermuda háromszög titkára.

[good_old_share]


Egy újságíró gondolta végig, és értelmes magyarázatot talált a „titokra.”

A Bermuda háromszög rejtélye már nagyon régóta izgalomban tartja az embereket. Rengeteg teória van a Bermuda háromszöggel kapcsolatban.

loading...Vannak akik ufókról beszélnek, mások szörnyekről, egyesek szerint mágneses tér húzza le a repülőket és a hajókat, és vannak olyanok is, akik szerint csak véletlen.

Ez a rejtély a xx. század óta lázban tartja az embereket és szinte mindenhol beszélnek róla.

Valószínűleg egy egyszerű újságíró találta meg a legértelmesebb választ az egész titokra.

Az ausztrál újságíró éppen a Bermuda háromszögről akart írni, amikor is végiggondolta az egészet értelmesen, és rájött a megoldásra, a gondolatmenete pedig rögtön felkapott lett, hiszen a leg racionálisabb magyarázattal állt elő, amin rengeteg összeesküvés elméletben hívő is elgondolkodott.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szerinte nincs egyáltalán rejtély, és ufók, szörnyek, kormányzat, sőt még mágneses energia sincs.
Az egésznek csak annyi a titka, hogy azon a területen a legsűrűbb a tengeri és a légi forgalom.

 „A Bermuda-háromszög közel van az egyenlítőhöz és a világ leggazdagabb országához.

A területen eltűnt hajók és repülők aránya pedig nem nagyobb, mint a világ bármely más pontján.”

Az ausztrál újságíró szerint a Bermuda-háromszöggel kapcsolatos legendagyártás akkor indult be, amikor az első és a második világháború között több katonai konvoj eltűnt, ráadásul az azok mentésére induló hajók közül is volt, amelyik soha nem tért vissza.

Az újságíró erre is egyszerű magyarázatot adott, ugyanis a térség egy hurrikánzónában fekszik, tehát eleve rossz, viharos az időjárás, amiben könnyen megsérülhettek a kor kevésbé korszerű hajói.

Az újságíró a repülők eltűnésére is talált választ.

A XX. század első felében a repülésbiztonság még messze nem volt olyan jó, mint napjainkban. A pilóták gyakran amatőr hibákat vétettek, eltévedtek, sok alkoholt ittak a felszállás előtt, és jellemzően a legalapvetőbb biztonsági ellenőrzéseket sem végezték el a repülőkön. Mai szemmel nézve így az a csoda, hogy nem zuhant le minden pilóta.
Akik makacsul hinni akarnak abban, hogy a Bermuda-háromszög valami nem evilági hely, azok gyakran azzal érvelnek, hogy az eltűnt járművek és a holttestek soha nem kerültek elő.

Az újságíró szerint erre is van logikus magyarázat, ugyanis a térségben annyira mély a víz, hogy sokszor még a mai modern technológia sem képes felkutatni a roncsokat és az áldozatokat.

Amellett, hogy mély a víz, még a tengeri áramlatok is megnehezítik a kutatást, mert azok több száz kilométerre is elsodorhatják a helyszínről a holttesteket, katasztrófáról árulkodó olajfoltokat, amiket a kiérkező első mentőcsapatok már hiába keresnek.

Gyakori magyarázat az is, hogy a tenger fenekéről nagyméretű gázbuborékok szabadulnak ki. Tudományos szempontból még magyarázhatóak is lehetnének ezzel a rejtélyes eltűnések, de az igazság az, hogy a Bermuda-háromszög területén nincs a tengerfenék alatt földgáztartalék.

loading…


Ha átgondoljuk ezt az egészet, akkor könnyen rájöhetünk, hogy igazából van benne valami, és az egész Bermuda háromszöges rejtély csak egy felkapott téma, és mivel az emberek szeretnek rejtélyeket kutatni és érdekes dolgokról olvasni, ezért jó téma, azonban nincs semmiféle nem evilági dolog benne.

Ráadásul ha bármi más nevezetű helyről írnánk ugyan ezeket akkor már nem is lenne érdekes, de a „Bermuda-háromszög” név elég misztikusan hangzik, főleg ha még nagy rejtélyeket is hozzá társítunk. Ha például azt írnánk, hogy a „Biatorbágyi csirkeól fölött a repülők állandóan lezuhannak” valószínűleg már rögtön nem lenne olyan érdekes.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
A PÁNIKBETEGSÉG TÜNETEI
A PÁNIKBETEGSÉG TÜNETEI

A pánikbetegség tünetei. [good_old_share] A pánikbetegség egy súlyos betegség, amit komolyan kell venni. Sajnos manapság egyre többen szenvednek pánikbetegségben. Az...

INGYEN FÜGGETLENÍTIK A MOBILOKAT A SZOLGÁLTATÓK OKTÓBERTŐL
INGYEN FÜGGETLENÍTIK A MOBILOKAT A SZOLGÁLTATÓK OKTÓBERTŐL

Ingyen függetlenítik a mobilokat a szolgáltatók októbertől. [good_old_share] Ezzel sok embernek segítenek. Valószínűleg néhány embernek ismerős az az érzés, amikor...

Close