PENGÉKET ÉS TŰKET TALÁLTAK A GYEREKEKNEK OSZTOGATOTT CSOKIKBAN!

PENGÉKET ÉS TŰKET TALÁLTAK A GYEREKEKNEK OSZTOGATOTT CSOKIKBAN!
loading...

Hihetetlen, hogy vannak emberek, akik képesek pengéket és tűket tenni a gyerekek csokijába.

[cn-social-icon]

Pedig bizony vannak, találkozhattunk már olyan esettel, amikor egy játszótéren ragasztottak pengéket a mászókára, és hasonló esetek. Most pedig az édesség gyűjtő gyerekekkel műveltek hasonlót.

Amerikában már nagyon régóta szokás a Halloween. Ez úgy néz ki, hogy a gyerekek beöltöznek mindenféle jelmezbe, és házról-házra járnak azért, hogy csokit gyűjtsenek. Persze ez a szokás már nálunk is kezd elterjedni, aminek nagyon sokan nem örülnek.

Ez a mostani felháborító eset szerencsére nem nálunk történt, hanem Amerikában, de attól függetlenül mindenképpen felháborító az, ha ilyen veszélyeknek tesznek ki gyerekeket, bárhol is történjen az.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Régóta ijesztgetik azzal a szülőket, hogy Halloweenkor bizony sok ember tűket, pengéket, és más éles tárgyakat képes a csokikba és a sütikbe rejteni, amit aztán odaadnak a gyerekeknek.

Nos, idén ezt több helyen is észrevették, rengeteg hír van arról, hogy milyen tárgyakat találtak az édességekbe rejtve.

Egy Philadelphia közelében található kisvárosban több szülő is jelezte, hogy vigyázzanak, mert sok csokiban tűket találtak. Majd később a rendőrség is megerősítette, hogy négy gyerek is kapott ilyen csokikat, de szerencsére észrevették és senkinek sem esett baja.

Közben az ohiói Reynoldsburgban egy kislány, borotvapengét talált az egyik csokiban, amit szintén Halloweenkor kapott. Ezt a pengét úgy találták meg, hogy a kislány éppen beleharapott a csokiba, amikor észrevette a pengét. A rendőrség ott is vizsgálta az ügyet, és kiderült, hogy az sem kitaláció. Az ottani rendőrség még meg is röntgenezte az édességeket.

És volt még egy borotvapengés eset Nyugat-Virginiában is, ahol egy aggódó szülő átnézte az édességeket, és bizony borotvapengét talált. A rendőrség megkérte az embereket, hogy ellenőrizzék le az édességeket, mielőtt ennének belőlük.

Azt, hogy kik tehették bele a tárgyakat sajnos nem tudni, hiszen ilyenkor a gyerekek rengeteg házat végigjárnak, és szinte mindenhol kapnak valamit. Valószínű, hogy „vicces”fiatalok, vagy éppen idősebbek, akik nem igazán kedvelik, hogy este nem tudnak aludni a gyerekektől.

[cn-social-icon]

Read previous post:
KÉT METEOR IS FELROBBANHATOTT AZ ORSZÁG FELETT!
KÉT METEOR IS FELROBBANHATOTT AZ ORSZÁG FELETT!

Videón, és képen is láthatunk egy meteort. [cn-social-icon] Elég valószínű, hogy két meteor is elégett Magyarország felett a légkörben. Erről...

HOGY SENKI NE FÁZZON TÉLEN – INGYEN SEGÍTENEK!
HOGY SENKI NE FÁZZON TÉLEN – INGYEN SEGÍTENEK!

HOGY SENKI NE FÁZZON TÉLEN – INGYEN SEGÍTENEK! Rohanó világunkban egyre nehezebben alakulnak ki emberi kapcsolatok, és ezzel együtt sajnos...

Close