EZ A MACSKA TÖBBET KERES MINT AZ EGÉSZ CSALÁDJA!

EZ A MACSKA TÖBBET KERES MINT AZ EGÉSZ CSALÁDJA!
loading...

Grumpy Catet senkinek sem kell bemutatni, ő a világ leghíresebb mémmmacskája. Ő az a jellegzetes undorral néző cica aki az állandó világundorral néző feje miatt lett az internetezők nagy kedvence.

A gazdája, az arizonai Tabatha Bundesen pincérnő volt, de amint a macskájából sztár lett, kilépett, felvett Grumpy Catnek egy menedzsert, és most a brit Daily Telegraphnak azt állította, az elmúlt két évben 64 millió fontot (kb. 25 milliárd forint) keresett a macska különféle megjelenéseivel.

És hogy ez hogy lehetséges? Hát úgy hogy Grumpy Catnek van saját weboldala ahol pólókat, mögréket, plüssöket, posztereket és egyéb ajándéktárgyakat lehet vásárolni. Ezek mellett van egy Youtube csatornája is ahol több milliós nézettséggel rendelkezik és innen is jön a pénz (megtekintésenként körülbelül 2-3 dollár).

Plusz a macska még reklámokban is szerepel ebből is elég sok bevétel van, és még két könyv is megjelent róla. És most mutatnak be egy karácsonyi filmet az ő főszereplésével Grumpy Cat's Worst Christmas Ever címen.

loading...

A Telegraph szerint a két év alatt összeszedett 64 millióval Grumpy Cat jobban keres, mint például a filmsztár Gwyneth Paltrow, vagy a focista Cristiano Ronaldo.

Read previous post:
KÍNÁBAN A TOJÁST IS HAMISÍTJÁK.
KÍNÁBAN A TOJÁST IS HAMISÍTJÁK!

Hova fajul még a világ? Kína az az ország ahol semmi sem lehetetlen és már semmin sem lepődünk meg főleg...

ZSENIÁLIS IDŐJÁRÁS JELENTÉS
ZSENIÁLIS IDŐJÁRÁS JELENTÉS!

Az ABC charlestoni tévéadóján éppen a reggeli hírműsor ment, és kezdődött volna az időjárás jelentés, viszont a kép lefagyott és...

Close