MIÉRT DOBÁLJÁK EL A MIGRÁNSOK A KONZERVEKET?

loading...

MIÉRT DOBÁLJÁK EL A MIGRÁNSOK A KONZERVEKET?

Sokan (jogosan) csodálkoztak azon, hogy a hazánkba érkező menekültek a nekik átadott konzervek jó részét eldobálták.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Természetesen sokan nem értik, hogy ez miként történhet meg, hisz Magyarország a hivatalos statisztikai adatok szerint is Bulgáriánál és Romániánál is rosszabb szegénységi adatokkal „büszkélkedhet.Rengeteg ember éhezik, – köztük mintegy ötvenezer tartósan éhező és négyszer annyi kríziséhező gyermek él. Így jogos lehet a felháborodás, hogy még a Magyar emberek és gyermekek nagy számban nélkülöznek, addig a bevándorlók egy része egyszerűen eldobálja a nekik ajándékba átadott ételt.

Hogy miért lehet ez így? Most kiderült a „nagy titok”.

 

A Blikk számolt be arról, hogy az illegális bevándorlók vallási okokból nem fogadják el azokat az ételeket, amelyek sertéshúsból készültek. Ez mellett sokan felfigyeltek arra a tényre, hogy bizony vannak eldobálva a szárnyas májas elnevezésű konzervek is.

A konzervet gyártó cég közölte: a baromfimájas konzerv sok egyéb mellett sertésbőrt és "gyártási szalonnát" is tartalmaz. A gyártási szalonna viszont mindenképpen sertésből készül.

A cikk nagy lavinát indított el a Blikk oldalain. Sokan "kifakadtak". Íme, egy olvasói gondolat:Ja persze, meg a banánt, csokoládét is azért dobálják el, mert tele van hitetlenek által fogyasztott disznóhússal. Meg a szemetet is azért dobálják szanaszét tonna szám, mert biztos az is tele van mindenféle keresztény disznósággal, ahogy a ruhák, cipők is.

Ja, meg az útleveleiktől, dokumentumaiktól is kénytelenek megválni, mert tisztátalanos, mert biztos hozzájuk ért valami hitetlen eb.

Aztán ki világosítja fel őket, csak nem valami magyarul tudó önzetlen – hazája ellen munkálkodó – aktivista?

Az igazi menekült, ha éhes megeszi még a sz..t is, de ezek se nem menekültek, se az éhezést nem ismerik, vagy, ha ismerték netán, akkor csak itt jött rájuk a válogatás és a pazarlás, hisz nem a sajátjukat herdálják.

Neked erről mi a véleményed?

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás