FELGYÚJTOTT EGY BENZINKUTAT, MIKÖZBEN MEG AKART ÖLNI EGY PÓKOT!

FELGYÚJTOTT EGY BENZINKUTAT, MIKÖZBEN MEG AKART ÖLNI EGY PÓKOT
loading...

Egy férfi fel akart gyújtani egy pókot miközben tankolt, meg is lett az eredménye.

[cn-social-icon]

Rengeteg ember, a jól bevált összetekert újságpapír, vagy a rovarirtók helyett, inkább a tüzet választja a rovarok kiirtására.

A rovarok kiirtása tűzzel, egy jól bevált módszer, igaz az elmúlt években több ház azért gyulladt ki és égett le mert ezt a módszert választották a rovarok kiirtására. Persze az ügyesebbek nem gyújtják fel a lakást, mert tudják, hogy hol szabad gyújtogatni.

Nos, a videón szereplő egyén, nem az ügyesebbek közé tartozik.

loading...

Ő is a jól bevált tűzzel irtást választotta, a gond csak annyi volt, hogy ezt éppen egy benzinkúton választotta.

Az eset Detroit mellett történt a Center Line település benzinkútján.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Később a férfi elismerte, hogy tankolás közben egy pókot vett észre a tanksapkán, és mivel halálosan fél tőlük, ezért a pánik miatt csak az jutott eszébe hogy felgyújtja.

Természetesen a pók felgyújtásának az lett az eredménye, amit mindenki gondol. A benzin rögtön kigyulladt, a kút pedig lángba borult.

Az ott dolgozó alkalmazott, ahogy meglátta, rögtön megnyomta a vészleállító gombot, ezzel lezárta a kutat és rögtön riasztotta is a tűzoltókat. De a póktól bepánikolt férfi, eloltotta a tüzet, mire a tűzoltók kiérkeztek.

[cn-social-icon]

Read previous post:
MIÉRT DOBÁLJÁK EL A MIGRÁNSOK A KONZERVEKET?
MIÉRT DOBÁLJÁK EL A MIGRÁNSOK A KONZERVEKET?

MIÉRT DOBÁLJÁK EL A MIGRÁNSOK A KONZERVEKET? Sokan (jogosan) csodálkoztak azon, hogy a hazánkba érkező menekültek a nekik átadott konzervek...

FOLYÉKONY VÍZ VAN A MARSON!
BEJELENTÉS: FOLYÉKONY VÍZ VAN A MARSON!

A NASA bejelentette, hogy folyékony sós víz van a marson. [cn-social-icon] A ma délutánra hirdetett sajtótájékoztatón a NASA szenzációs bejelentést...

Close