MEGTÖRTÉNT A HETEDIK REJTÉLYES HALÁLESET A “GYILKOS SZIGETEN”

MEGTÖRTÉNT A HETEDIK REJTÉLYES HALÁLESET A "GYILKOS SZIGETEN"
loading...

Megtörtént a hetedik rejtélyes haláleset a „gyilkos szigeten”


A rendőrség egyenlőre nem tud semmit.

A Thaiföldön található Ko Tao szigetet már csak „gyilkos szigetként” emlegetik, hiszen az utóbbi időben rengeteg furcsa gyilkosság és eltűnés történik.
loading...

A szigeten már a hetedik áldozatot találták meg, és a rokonok elmondása szerint a rendőrség nem közöl semmit.

Most egy külföldi turista holttestére bukkantak. A 30 éves nőt brutálisan meggyilkolták.

A nő már két éve utazgatott Ázsiában, és a halála előtt egy jógatáborban volt. A hazautazását pedig éppen a halála előtt tervezte.

Az édesanyja elmondta, hogy 10 nappal a megtalálása előtt beszéltek skypeon, és a lány elmondta, hogy megvette a repülőjegyeket.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Majd 10 nappal később megtalálták a holttestét egy fára akasztva, és addigra a teste felét a gyíkok is felfalták.

A helyi rendőrség öngyilkosságot állapított meg, de a lány édesanyja szerint ez képtelenség, hiszen semmi jele sem volt annak, hogy a lányával valami baj lenne, ráadásul a repülőjegyeket is megvette a hazaútra.

Egy külföldi lap szerint, az ottani hatóságok nagyon hallgatnak a furcsa halálesetekről, és az újságok sem írják meg őket, ami még inkább furcsává teszi az egész helyzetet.

A halott lány édesanyjának megígérték a helyi hatóságok, hogy elküldik neki a boncolása jegyzőkönyvet, azonban, az édesanyja azóta sem kapta meg.
A 30 éves nő volt a hetedik turista, aki furcsa körülmények között vesztette életét a szigeten.

Korábban két brit fiatalt gyilkoltak meg a szállodájuk közelében, és a nőt meg is erőszakolták. Egy másik férfi pedig a hotel medencéjében vesztette életét, szintén rejtélyes körülmények között.

Majdnem egy időben, szintén a környéken egy lány is meghalt, akit valószínűleg leitattak, és bedrogoztak, de a rendőrség itt sem folytatta a nyomozást.

loading…


Ezen kívül egy 25 éves angol férfi is a vízbe fulladt, ez feltehetőleg baleset volt, egy orosz származású 23 éves nő  pedig nyom nélkül eltűnt, és azóta sem találják.

Egy francia fiatalra pedig szintén az erdőben találtak rá, mint a fent említett nőre, és őt is szintén a fára akasztva találták meg.

A rendőrség nála is öngyilkosságot állapított meg, annak ellenére, hogy a férfi kezei hátra voltak kötözve.

A helyiek azt gyanítják, hogy egy sorozatgyilkos van a környéken, és szerintük a rendőrség nem tesz semmit az ügyben.

loading…


Read previous post:
GEORG SPÖTTLE - FEGYVERREL FORDÍTJÁK VISSZA AZ EMBERCSEMPÉSZEK HAJÓJÁT.
GEORG SPÖTTLE – FEGYVERREL FORDÍTJÁK VISSZA AZ EMBERCSEMPÉSZEK HAJÓJÁT.

GEORG SPÖTTLE - FEGYVERREL FORDÍTJÁK VISSZA AZ EMBERCSEMPÉSZEK HAJÓJÁT. Az Európára nehezedő migránsáradat egyre komolyabb kihívás elé állítja az Európai...

ÚJ DINOSZAURUSZ FAJT FEDEZTEK FEL
ÚJ DINOSZAURUSZ FAJT FEDEZTEK FEL

Új dinoszaurusz fajt fedeztek fel. A régészek Svájcban bukkantak rá az eddig ismeretlen fajra. A régészek svájci, Jura kantonban bukkantak...

Close