MEGTÖRTÉNT A HETEDIK REJTÉLYES HALÁLESET A “GYILKOS SZIGETEN”

MEGTÖRTÉNT A HETEDIK REJTÉLYES HALÁLESET A "GYILKOS SZIGETEN"

Megtörtént a hetedik rejtélyes haláleset a „gyilkos szigeten”

[good_old_share]


A rendőrség egyenlőre nem tud semmit.

A Thaiföldön található Ko Tao szigetet már csak „gyilkos szigetként” emlegetik, hiszen az utóbbi időben rengeteg furcsa gyilkosság és eltűnés történik.
A szigeten már a hetedik áldozatot találták meg, és a rokonok elmondása szerint a rendőrség nem közöl semmit.

loading...

Most egy külföldi turista holttestére bukkantak. A 30 éves nőt brutálisan meggyilkolták.

A nő már két éve utazgatott Ázsiában, és a halála előtt egy jógatáborban volt. A hazautazását pedig éppen a halála előtt tervezte.

Az édesanyja elmondta, hogy 10 nappal a megtalálása előtt beszéltek skypeon, és a lány elmondta, hogy megvette a repülőjegyeket.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Majd 10 nappal később megtalálták a holttestét egy fára akasztva, és addigra a teste felét a gyíkok is felfalták.

A helyi rendőrség öngyilkosságot állapított meg, de a lány édesanyja szerint ez képtelenség, hiszen semmi jele sem volt annak, hogy a lányával valami baj lenne, ráadásul a repülőjegyeket is megvette a hazaútra.

Egy külföldi lap szerint, az ottani hatóságok nagyon hallgatnak a furcsa halálesetekről, és az újságok sem írják meg őket, ami még inkább furcsává teszi az egész helyzetet.

A halott lány édesanyjának megígérték a helyi hatóságok, hogy elküldik neki a boncolása jegyzőkönyvet, azonban, az édesanyja azóta sem kapta meg.
A 30 éves nő volt a hetedik turista, aki furcsa körülmények között vesztette életét a szigeten.

Korábban két brit fiatalt gyilkoltak meg a szállodájuk közelében, és a nőt meg is erőszakolták. Egy másik férfi pedig a hotel medencéjében vesztette életét, szintén rejtélyes körülmények között.

Majdnem egy időben, szintén a környéken egy lány is meghalt, akit valószínűleg leitattak, és bedrogoztak, de a rendőrség itt sem folytatta a nyomozást.

loading…


Ezen kívül egy 25 éves angol férfi is a vízbe fulladt, ez feltehetőleg baleset volt, egy orosz származású 23 éves nő  pedig nyom nélkül eltűnt, és azóta sem találják.

Egy francia fiatalra pedig szintén az erdőben találtak rá, mint a fent említett nőre, és őt is szintén a fára akasztva találták meg.

A rendőrség nála is öngyilkosságot állapított meg, annak ellenére, hogy a férfi kezei hátra voltak kötözve.

A helyiek azt gyanítják, hogy egy sorozatgyilkos van a környéken, és szerintük a rendőrség nem tesz semmit az ügyben.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások