MEGLŐTTEK EGY MENEKÜLT NŐT A SZLOVÁK-MAGYAR HATÁRNÁL

MEGLŐTTEK EGY MENEKÜLT NŐT A SZLOVÁK-MAGYAR HATÁRNÁL

Meglőttek egy menekült nőt a Szlovák-Magyar határnál.

[good_old_share]

A nőt ellátták, és az állapota stabil.
Szlovák vámőrök gépkocsikat ellenőriztek hétfő hajnalban, egy kis településen, a határátkelő közelében.

Valamivel éjfél után furcsa lett nekik négy autó, amik szorosan egymás mögött haladtak, így követni kezdték őket. Később Nagymegyer közelében megállították a négy autót, és ezután történt a baleset.

loading...

A négy autóból három megállt, a negyedik autós pedig gyorsan továbbhajtott, és közben majdnem elgázolt három intézkedő vámőrt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Kiderült, hogy az autókban illegális bevándorlókat szállítottak, valószínűleg mind a négy autóban.

Miután a negyedik autó továbbhajtott, majdnem elgázolva három vámőrt, figyelmeztető lövéseket adtak le, és így próbálták megállítani az autóst. A sofőr azonban a figyelmeztető lövésekre sem állt meg, ezért lövéseket adtak le az autóra.

Az autót pár száz méterrel arrébb egy rendőr állította meg. A járművet több lövés is érte, és az egyik lövedék megsebesítette az autó egyik utasát, aki egy Szíriai nő volt.

A sebesült egy 26 éves Szíriai nő volt, akit a hátán érte a lövés. A nőt azonnal a közeli kórházba szállították, ahol megoperálták, és eltávolították a hátából a lövedéket.
A nő állapotát stabilizálták és már jól van, valamint az illegális bevándorlók közül, még két embert elláttak, mert nem kaptak vizet az embercsempészektől, és teljesen kiszáradtak.

A négy személyautó utasait átadták az illegális bevándorlás elleni belügyi egységnek.

Facebook hozzászólások