A VILÁGÉGÉS ELKERÜLHETETLEN?

A VILÁGÉGÉS ELKERÜLHETETLEN?
loading...

A VILÁGÉGÉS ELKERÜLHETETLEN?


[good_old_share]

A migránsáradat vajon véletlenül indult el? A válasz egyszerű. Nem. (videó alább)

 

Előre megtervezetten, profi kommunikációs és logisztikai háttér áll a migránsáradat mögött. Hatalmas pénzügyi forrásokkal megtámogatva.

A pénzügyi forrást biztosító bankárdinasztiák már nem először avatkoznak be a történelembe. Polgárháborúk és világháborúk kirobbantásáért felelősek. Európa fejlett társadalmai, pedig látszólag bénultan szemlélik a velük történő eseményeket.

Úgy tűnik, hogy a cél az új világrend megteremtése, amely csak egy világégés után jöhet létre.

loading...

Most még tehetsz a világégés ellen

A világ soha nem fog megváltozni, ha Te magad nem változol. Az ember a teljes elbutulás felé halad. Az országok vezetőit bábok irányítják. A rejtőzködő irányító háttérhatalom ellensége nem más, mint az emberiség.

A cél a háború, egy reset gomb, aztán kezdődik minden előröl. Úgy tűnik Európa égése elkerülhetetlen, de lehet-e még tenni valamit a világégés ellen? Ha már magunkért nem is mozdultunk meg idáig, legalább gyermekeink jövőjéért kötelességünk mindent megtenni.

Ne hagyd, hogy „szirénhangok” elaltassák benned a gyanakvás, és az óvatosság alapvető emberi ösztönét. Ismerd fel időben a veszélyt, amely családodat és szeretteidet fenyegeti! Tégy meg mindent azért, hogy a nemzet megvédhesse országunk határait és ezzel gyermekeink jövőjét!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/
Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes

[apss_share]
Read previous post:
MEGLŐTTEK EGY MENEKÜLT NŐT A SZLOVÁK-MAGYAR HATÁRNÁL
MEGLŐTTEK EGY MENEKÜLT NŐT A SZLOVÁK-MAGYAR HATÁRNÁL

Meglőttek egy menekült nőt a Szlovák-Magyar határnál. [good_old_share] A nőt ellátták, és az állapota stabil. Szlovák vámőrök gépkocsikat ellenőriztek hétfő...

GYÖNYÖRŰ ŰRFELVÉTELT KÉSZÍTETTEK EGY RAKÉTÁRA SZERELT KAMERÁVAL
GYÖNYÖRŰ ŰRFELVÉTELT KÉSZÍTETTEK EGY RAKÉTÁRA SZERELT KAMERÁVAL

Gyönyörű felvételt készítettek az űrről. [good_old_share] A felvételt egy rakétára szerelt GoPro kamera segítségével készítették. Természetesen nem ez az első...

Close