LEZÁRTÁK A KELETI PÁLYAUDVART

LEZÁRTÁK A KELETI PÁLYAUDVART
loading...

Lezárták a Keletit, a bevándorlók tüntettek.

[cn-social-icon]

Szünetelt a vonatforgalom, így a menedékkérők lemaradtak a Bécsbe induló vonatról. A menekültek tüntetni kezdtek azért, hogy engedjék őket Németországba.

A vonatok később újraindultak, de nem engedték fel a menekülteket a vonatra.

loading...

Kedden délelőtt 9 óra után hatósági intézkedés miatt lezárták a Keleti pályaudvart, a vonatközlekedés tíz óra után indult újra. Emiatt késett a menetrend szerint 9.49-kor induló bécsi vonat is. Ugyan a vonat később elindult, de nem engedték fel rá a menekülteket. Ugyanígy történt ez a 11:10-kor induló müncheni vonattal is, erre sem engedték fel őket, így kénytelenek voltak az országban maradni.

Tudomásunk szerint, az embereket csak igazoltatás után engedték fel a vonatra, így a papírok nélküli migránsoknak esélyük sem volt feljutni rá.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

10 óra után, a Hír24 tudósítója szerint üres volt a pályaudvar, odakint viszont hatalmas tömeg volt. A Merkel, és a Németország szavakat üvöltözték. Állítólag közel 300 menekült tüntetett a Keleti előtt, kint pedig körülbelül 30 készenlétis rendőr volt, a pályaudvar területén pedig nagyjából 60 rendőr tartózkodott. A készenlétis rendőrök gumibotokkal voltak felfegyverkezve.

11 óra felé aztán egy kicsit lenyugodtak a migránsok, és leültek. Állítólag a mentőt is ki kellett hívni, mert egy kisbaba rosszul lett.

Azért volt egy kis balhé is, az egyik menekült rátámadt a rendőrökre. Az erről készült videót itt nézheti meg:

[cn-social-icon]

Read previous post:
HORGOSON A MIGRÁNSOK HÁZAKBA MENNEK BE!
HORGOSON A MIGRÁNSOK HÁZAKBA MENNEK BE!

Egyre agresszívabbak a menekültek. [cn-social-icon] Az M1 csatorna ma reggel műsorvezetője és szerkesztője Horgos polgármesterét hívta meg a műsorba, aki...

KÉSZÜLJ FEL! NAGYON KEMÉNY TÉL JÖN!
KÉSZÜLJ FEL! NAGYON KEMÉNY TÉL JÖN!

KÉSZÜLJ FEL! NAGYON KEMÉNY TÉL JÖN! [cn-social-icon] A természet rendkívül szeszélyes. A rekkenő kánikula után az idei telünk rendkívül fagyos...

Close