KEZDŐDIK? MERÉNYLET ORBÁN ELLEN?

KEZDŐDIK? MERÉNYLET ORBÁN ELLEN?

KEZDŐDIK? MERÉNYLET ORBÁN ELLEN?

[cn-social-icon]

Az alábbi hírt komoly fenntartásokkal fogadjuk. És ezzel nem vagyunk egyedül. Több fórumon is kormányzati propagandát emlegetnek a hozzászólók.

 

Ettől függetlenül változtatás nélkül közöljük az indexen megjelent cikket. Neked pedig (még most) lehetőséged van eldönteni, hogy hiszel-e a hivatalos verziónak.

Kíváncsian várjuk a Te véleményedet a hír kapcsán, melyet elmondhatsz a lap alján.Állítólag igazi merényletet terveztek Orbán Viktor ellen

Komoly akcióra készült a Magyar Nemzeti Hadsereg november 22-én elfogott két aktivistája, akik Orbán Viktor ellen terveztek merényletet, írja a Népszabadság.

A lap információi szerint az állítólagos merénylet tervezett időpontjában a terrorelhárítók jó előre „kimenekítették" Orbán Viktort onnan, ahol az előzetes információk alapján lecsaptak volna rá a támadói.

loading...

Ez már azelőtt megtörtént, hogy M. Péter (62) és R. Gyula (60) elindultak volna végrehajtani tervüket. Ezután csaptak le a párosra, távol attól a helytől, ahol a merényletet elkövették volna.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A lap szerint a két férfi megkísérelhette az ellenállást. Arra is volt idejük, hogy a náluk lévő lőszerek egy részét szétszórják.

A két, hatvanas éveiben járó férfinél tartott házkutatáson olyan bizonyítékok kerültek elő, amelyek eltökéltségről, kétségbevonhatatlan szándékról árulkodtak. Az akció időpontjához közeledve megváltozott a két férfi viselkedése, elszántak, céltudatosak, zárkózottabbak és fegyelmezettebbek lettek.

A gyanú, hogy aznap a kormányfő elleni merénylet szándékával ültek autóba, akkor is fennáll, ha egyelőre még csak lőfegyverrel és lőszerrel való visszaéléssel gyanúsítják őket, mondta a lapnak egy belügyi forrás. 

November végén a Terrorelhárítási Központ két csoportot fogott el, amelyeknél fegyvereket találtak. Hajdu János, a TEK főigazgatója ezután azt mondta, szélsőségeseket fogtak el, és homályos utalásokat tett a párizsi terrormerényletekre. Az egyik négyfős csoportról azonban hamar kiderült, hogy csak második világháborús relikviákat gyűjtő felvidéki magyarokról van szó, akiknek az autójában régi páncéltörő gránátot, tojásgránátot és lőszereket találtak. Ők szabadlábon védekeznek.

A másik akcióban elfogott két férfinél sorozatlövő fegyvert és egy házilag készített hangtompítót találtak, és előzetes letartóztatásba helyezték őket. Róluk Tasnádi László, a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára később azt mondta: a két férfi a Magyar Nemzeti Hadsereg tagjainak vallja magát, és egy kormánytagot akart „kivégezni”.
Mint azt a cikk elején már írtuk, változtatás nélkül közöltük azt. Most lehetőséged van a téma kapcsán elmondani a véleményedet. Szerinted kamu a hír? Az oldal alján elmondhatod!

Tisztelt Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes
 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások