ITT A VÉG! MAGYARORSZÁG FELSZÁMOLÁSA, EURÓPAI SZUPERÁLLAM LÉTREHOZÁSA

ITT A VÉG! MAGYARORSZÁG FELSZÁMOLÁSA, EURÓPAI SZUPERÁLLAM LÉTREHOZÁSA.
loading...

ITT A VÉG! MAGYARORSZÁG FELSZÁMOLÁSA, EURÓPAI SZUPERÁLLAM LÉTREHOZÁSA

A napokban döbbenten olvastunk egy hírt, amely arról szólt, hogy elsősorban az Európai nagyhatalmak kezdeményezésére a jelenlegi Európai Uniós tagállamok országait felszámolnák, (köztük hazánkat is) és egy egységes „Európai Szuperhatalmat” hoznának létre.
A hír annyira hihetetlen és megdöbbentő volt, hogy úgy döntöttünk, nem közöljük azt a weboldalon.

Sajnos azonban úgy tűnik, hogy mégis lehet valóságalapja, mert ezt az információt már nem csak Magyar weboldalak, hanem egyre több külföldi internetes portál is közli.

Kiderült, hogy a francia és a német kormányok kidolgoztak egy kilenc oldalas menetrendet, melynek alapján egyetlen föderális államban egyesítenék Németországot és Franciaországot, az EU (jelenlegi) többi tagállama pedig ultimátumot kap: idővel minden országnak csatlakoznia kell a föderációhoz.

A Tisztelt Olvasóink bizonyára már sejtik, hogy mit is jelentene mindez az országhatárainkra, illetve népünk önrendelkezésére nézve. Milyen következményekkel járna a terv megvalósulása magyarságunk, illetve kultúránk tekintetében.

loading...

A föderáció létrehozásának szükségességét Németország és Franciaország azzal indokolja, hogy a két nagyhatalom vezetői attól tartanak, hogy a britek kilépésével már meg is kezdődött az unió széthullása.
Komoly aggodalomra adhat okot az a tény, hogy a fősodratú média hallgat arról, hogy Németország és Franciaország külügyminiszterei nemrég megállapodtak az európai szuperállam létrehozásáról, ami az önálló államok teljes felszámolását jelenti Európában, és idővel rákényszerítenének a csatlakozásra minden országot, ami jelenleg az Európai Unió tagja.

A terv megvalósítása önrendelkezésünk végét is jelentené

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Több elemző portál is úgy értékelte ezt a dokumentumot, hogy a szuperállam megvalósulása esetén ténylegesen megszűnnek a jelenlegi Európai Uniós országok, eltűnnek a határok, így megszűnik az államiság. Tehát Magyarország, – így a Magyarság is megszűnik létezni.
Van olyan portál, amely így értékeli a dokumentum hatásait: Magyarországra vonatkozóan ez a honvédség és a katonai titkosszolgálatok feloszlatását, a magyar törvények felszámolását, és a forint eltörlését jelenti.

Emellett minden törvényt a föderáció központi szerve hozna teljes Európa felett, és természetesen minden hatalmat ő is gyakorolna.

Ugye, hogy hihetetlenül hangzik mindez? ….De….mi van akkor, ha mégis igaz??

Forrás   Forrás

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes

Read previous post:
ÚJABB FACEBOOK ÁTVERÉS TERJED
ÚJABB FACEBOOK ÁTVERÉS TERJED

Egy újabb Facebook átverés terjed, amit sajnos ismét sokan elhisznek. Ha ezzel találkozol, ne dőlj be neki. Ismét egy olyan...

MEGVERTEK EGY IDŐS EMBERT A VILLAMOSON - VIDEÓ
MEGVERTEK EGY IDŐS EMBERT A VILLAMOSON – VIDEÓ

Megvertek egy idős embert a villamoson. A támadót egy nappal később elfogták. Az „Ítéljék el az állatkínzókat” Facebook csoportban tettek...

Close