ITT A VÉG! MAGYARORSZÁG FELSZÁMOLÁSA, EURÓPAI SZUPERÁLLAM LÉTREHOZÁSA

ITT A VÉG! MAGYARORSZÁG FELSZÁMOLÁSA, EURÓPAI SZUPERÁLLAM LÉTREHOZÁSA.

ITT A VÉG! MAGYARORSZÁG FELSZÁMOLÁSA, EURÓPAI SZUPERÁLLAM LÉTREHOZÁSA

[good_old_share]

A napokban döbbenten olvastunk egy hírt, amely arról szólt, hogy elsősorban az Európai nagyhatalmak kezdeményezésére a jelenlegi Európai Uniós tagállamok országait felszámolnák, (köztük hazánkat is) és egy egységes „Európai Szuperhatalmat” hoznának létre.
A hír annyira hihetetlen és megdöbbentő volt, hogy úgy döntöttünk, nem közöljük azt a weboldalon.

Sajnos azonban úgy tűnik, hogy mégis lehet valóságalapja, mert ezt az információt már nem csak Magyar weboldalak, hanem egyre több külföldi internetes portál is közli.

Kiderült, hogy a francia és a német kormányok kidolgoztak egy kilenc oldalas menetrendet, melynek alapján egyetlen föderális államban egyesítenék Németországot és Franciaországot, az EU (jelenlegi) többi tagállama pedig ultimátumot kap: idővel minden országnak csatlakoznia kell a föderációhoz.

A Tisztelt Olvasóink bizonyára már sejtik, hogy mit is jelentene mindez az országhatárainkra, illetve népünk önrendelkezésére nézve. Milyen következményekkel járna a terv megvalósulása magyarságunk, illetve kultúránk tekintetében.

loading...

A föderáció létrehozásának szükségességét Németország és Franciaország azzal indokolja, hogy a két nagyhatalom vezetői attól tartanak, hogy a britek kilépésével már meg is kezdődött az unió széthullása.
Komoly aggodalomra adhat okot az a tény, hogy a fősodratú média hallgat arról, hogy Németország és Franciaország külügyminiszterei nemrég megállapodtak az európai szuperállam létrehozásáról, ami az önálló államok teljes felszámolását jelenti Európában, és idővel rákényszerítenének a csatlakozásra minden országot, ami jelenleg az Európai Unió tagja.

A terv megvalósítása önrendelkezésünk végét is jelentené

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Több elemző portál is úgy értékelte ezt a dokumentumot, hogy a szuperállam megvalósulása esetén ténylegesen megszűnnek a jelenlegi Európai Uniós országok, eltűnnek a határok, így megszűnik az államiság. Tehát Magyarország, – így a Magyarság is megszűnik létezni.
Van olyan portál, amely így értékeli a dokumentum hatásait: Magyarországra vonatkozóan ez a honvédség és a katonai titkosszolgálatok feloszlatását, a magyar törvények felszámolását, és a forint eltörlését jelenti.

Emellett minden törvényt a föderáció központi szerve hozna teljes Európa felett, és természetesen minden hatalmat ő is gyakorolna.

Ugye, hogy hihetetlenül hangzik mindez? ….De….mi van akkor, ha mégis igaz??

Forrás   Forrás

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes

Facebook hozzászólások