EGYRE TÖBB NÉMET MENEKÜL MAGYARORSZÁGRA A MIGRÁNSOK MIATT

EGYRE TÖBB NÉMET MENEKÜL MAGYARORSZÁGRA A MIGRÁNSOK MIATT
loading...

Egyre több Német jön át Magyarországra a migránsok miatt.

Sajnos egyre több Német kényszerül arra, hogy elmeneküljön a saját hazájából azért, mert félnek a migránsoktól.
Fura ez a körforgás. A Magyarok évek óta vándorolnak át Németországba, mert itt lehetetlen megélni, és külföldről próbálják biztosítani a saját, és a családjuk megélhetését.

Aztán jöttek a migránsok, akik szintén Németországba mentek, menekülve a háború elől, egy jobb megélhetés reményében. És most pedig a Németek jönnek át Magyarországra azért, mert félnek a migránsoktól Németországban.

loading...

Annak, aki ismeri a mostani helyzetet, vagy legalább hallott arról, hogy mi folyik most Németországban, valószínűleg nem meglepő ez a dolog, azonban elszomorító az, hogy az embereknek a saját hazájukból azért kell elmenniük, mert félnek azoktól, akik bevándoroltak hozzájuk.
Persze a Magyar helyzet is szomorú, de ez most nem rólunk szól.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Egyre több német telepedik le az országban, főleg a Balatonhoz, azért mert nem tetszik nekik a Német kormány menekültpolitikája, és mert félnek a migránsoktól.

Persze mondhatnánk azt is, hogy azért jönnek a Balatonhoz, hogy kipihenjék magukat, azonban a hírek azt mutatják, hogy a legtöbben szeretnének itt maradni.

Egy Német riportban hangzott el az, hogy a Németek ide menekülnek a menekültek elől.

Egy ingatlanközvetítő arról számolt be, hogy 10 német ügyfeléből 8 a menekültek miatt akar Magyarországra kivándorolni.

A kivándorló Németek szerint a Balaton környékén nagy német közösség van, jó a klíma, a nyarak hosszúak és az élet pedig olcsó. A mostani helyzetben pedig nagyon fontos, hogy a magyar lakosság többségében keresztény és alig vannak migránsok. Hangzott el egy német riportban.


Szomorú az, hogy Németország is odáig jutott, hogy a Német állampolgároknak menekülniük kell a hazájukból azok miatt, akiket befogadtak.

Read previous post:
ITT A VÉG! MAGYARORSZÁG FELSZÁMOLÁSA, EURÓPAI SZUPERÁLLAM LÉTREHOZÁSA.
ITT A VÉG! MAGYARORSZÁG FELSZÁMOLÁSA, EURÓPAI SZUPERÁLLAM LÉTREHOZÁSA

ITT A VÉG! MAGYARORSZÁG FELSZÁMOLÁSA, EURÓPAI SZUPERÁLLAM LÉTREHOZÁSA A napokban döbbenten olvastunk egy hírt, amely arról szólt, hogy elsősorban az...

ÚJABB FACEBOOK ÁTVERÉS TERJED
ÚJABB FACEBOOK ÁTVERÉS TERJED

Egy újabb Facebook átverés terjed, amit sajnos ismét sokan elhisznek. Ha ezzel találkozol, ne dőlj be neki. Ismét egy olyan...

Close