A VAK NŐ BEVERTE A FEJÉT, AZTÁN VISSZANYERTE A LÁTÁSÁT

A VAK NŐ BEVERTE A FEJÉT, AZTÁN VISSZANYERTE A LÁTÁSÁT

Egy véletlen balesetnek köszönhetően nyerte vissza a látását Lisa Reid, aki 11 éves korában vakult meg.

[cn-social-icon]

Lisa reid Új-Zélandon él, és nem mindennapi esetnek köszönhetően nyerte vissza látását, amit 11 éves korában veszített el egy tumor miatt, ami elnyomta a látóidegeit.

Lisa este lehajolt a vakvezető kutyájához hogy megpuszilhassa, majd ezt követően beverte a fejét. Később lefeküdt aludni és másnap reggel úgy ébredt, hogy tökéletesen lát, úgy mint azelőtt hogy elveszítette volna a látását.

Lisa így nyilatkozott az esetről:

loading...

„Nem nagyon tudom szavakba önteni az, amit most érzek. Egyszerűen hihetetlen, csodálatos, fantasztikus érzés. Elképzelni el lehet, hogy milyen az, ha valaki sokáig nem lát, de nem igazán lehet elmondani. Látni a világot képekben egy igazi ajándék. Amikor megpillantottam a felnőtt testvéremet, szabályosan sokkot kaptam attól, hogy mennyire megváltozott. Az édesanyámat látva viszont csak annyit mondtam, hogy ugyanúgy néz ki, csak kicsit idősebb lett.”

Egyenlőre még az orvosok sem tudják megmagyarázni, hogy az ütéstől hogyan nyerte vissza Lisa a látását, de az biztos hogy a labrador miatti szerencsés baleset nélkül nem történt volna meg.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes 
[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások