IOWAI TORNÁDÓT FILMEZETT LE A FÉRFI DÖBBENETESEN KÖZELRŐL!

július 6-án vasárnap rögzített egy férfi az Iowa állambeli Tama megyében egy tornádót igencsak közelebbről bemutató felvételt. Dan Gottschalk éppen úton volt, Traer város közelében járt, amikor az autóban ülve arra gondolt, ezt nem lehet kihagyni, muszáj lesz felvételt készítenie az időközben felbukkant tornádóról.

A tornádóban szerencsére senki sem sérült meg, jelentős kár sem keletkezett. Bár a körzetben ez a második tornádósorozat, a múlt héten Traer északi részén tombolt a vihar, akkor egy farmer, Denny Berger jelentős veszteséget könyvelhetett el, neki a teljes birtokát letarolta a forgószél, mindene odalett.

A Dan Gottschalk által rögzített videót a viharosabb meteorológiai jelenségekkel foglalkozó SevereStudios oldala közli, gratulálva a férfinak a találatért. Az alábbi felvétel az eredeti demo.

Mintegy 11 az államon végigsöprő tornádóról számolt be a meteorológiai szolgálat, megerősítve, hogy haláleset nem történt. Csak Tama régiójában fél óra alatt 4 tornádóról érkezett jelentés.

Szólj hozzá

Hozzászólás