MERKEL MEGÍVÓT KÜLDÖTT A TERRORISTÁKNAK IS

MERKEL MEGÍVÓT KÜLDÖTT A TERRORISTÁKNAK IS.
loading...

MERKEL MEGÍVÓT KÜLDÖTT A TERRORISTÁKNAK IS

Miközben a vezető Európai politikusok nagy része csak ötletel, konferenciázik és vitatkozik a menekültáradat kockázatairól, addig az öreg kontinens és annak polgárai egyre kiszolgáltatottabbak lesznek a várhatóan egyre csak erősödő terrorhullámnak.

(A fotó illusztráció) [cn-social-icon]

Kétség sem férhet hozzá, hogy a menekülthullám nem magától indult be. Egyre több jel utalt arra, hogy a háttérben komoly és felkészült szakértői csoport áll, akik szervezik és pénzelik az illegális bevándorlók nagy részét. A cél pedig Európa elárasztása muszlim bevándorlókkal, melynek következményei már előre láthatók.Katonai és biztonsági szakértők egybehangzóan állítják, hogy amennyiben a menekültáradatot nem kezeljük sürgősen és hatékonyan, akkor a békés kereszténységgel együtt az Európai értékrendeket is elsöprik az illegális bevándorlók.

Ezt az állítást erősítette meg Amel Shamon Nona érsek, és Arthur Serratelli püspök is, akik üzentek Európának. Elmondták, hogy „az önök liberális és demokratikus elvei egy fabatkát sem érnek. Meg kell érteniük, hogy önök is veszélyben vannak, mert egyre több muszlimot engednek be országaikba. Önök azt hiszik, hogy minden ember egyenlő. De ez nem igaz: az iszlám nem vallja ezt. Az önök értékeik nem a muszlimok értékei. Ha ezt nem értik meg elég hamar, önök annak az ellenségnek lesznek az áldozatai, akit önök engedtek be az otthonukba” Az üzenet IDE KATTINTVA olvasható.

Sajnos vannak olyan szakértők is, akik az állítják, hogy már elkéstünk.

loading...

Köszönjük a liberális "politikusoknak"!

És akkor nézzük a tényeket: Angela Merkel meghívót küldött a migránsoknak, amikor kijelentette, hogy a szíriai menekülteket minden korlátozás nélkül befogadja Németország. A kijelentése csak tovább tüzelte az Európába özönlő migránsokat. Merkel asszony szelfis képe a világot is bejárta, és az illegális határátlépők nagy része az iratait is eldobálta, hogy szír menekültnek mondhassa magát.

Meg is lett az eredménye. Mára már bebizonyosodott, hogy a Párizsban elkövetett tömegmészárlásoknak legalább egy elkövetője „szíriai menekült” volt.A Párizsi stadionnál öngyilkos merénylet elkövető terrorista október 3.-án, Leszbosz szigetéről érkezett Európába. Mint kiderült, a szigeten a Görög hatóságok vették menekültstátuszba, és az eljárás keretében ujjlenyomatot is vettek tőle. A terrortámadás után az ujjlenyomat lapján azonosították be az elkövetőt. Így már érthető, hogy az illegális határátlépők nagy része miért tiltakozik a regisztráció miatt, és miért dobálja, vagy égeti el a papírjait annak érdekében, hogy ne tudják őt beazonosítani.

Az öngyilkos merénylőről több hírportál is azt állítja, hogy Európába érkezése előtt Szíriában kapott katonai kiképzést.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ [cn-social-icon]

Read previous post:
RÁGYÚJTOTTAK EGY MENEKÜLTTÁBORT A BEVÁNDORLÓKRA FRANCIAORSZÁGBAN!
RÁGYÚJTOTTAK EGY MENEKÜLTTÁBORT A BEVÁNDORLÓKRA FRANCIAORSZÁGBAN!

A Párizsi terrortámadás után, ismeretlenek rágyújtottak egy tábort a menekültekre. [cn-social-icon] A párizsi terrortámadást követően felgyújtottak egy menekülttábort Calais-ban. A...

KIVEZÉNYLIK A HONVÉDSÉGET BUDAPEST KÜLÖNBÖZŐ PONTJAIRA
KIVEZÉNYLIK A HONVÉDSÉGET BUDAPEST KÜLÖNBÖZŐ PONTJAIRA

A Franciaországi terrortámadás óta, nálunk is B szintű terrorfenyegetettségi szintet vezettek be, és kivezénylik a honvédséget is. [cn-social-icon] Péntek este...

Close