ÍGY VÁLTOZTATTÁK MEG 2 HÓNAP ALATT, A MENHELYI KUTYÁT AZ ÁLLATVÉDŐK

ÍGY VÁLTOZTATTÁK MEG 2 HÓNAP ALATT, A MENHELYI KUTYÁT AZ ÁLLATVÉDŐK

Nagyon megható videót találtunk az interneten.

[cn-social-icon]

Egy megmentett kutyát mutat be.

Ez a videó megmutatja azt, hogy milyen ereje van az odafigyelésnek és a szeretetnek, és persze a gondoskodásnak. Ezt a rövid, mindössze 3 perces videót, egy Indiai állatvédő szervezet készítette, az „Animal Aid Unlimited”.

A videó egy megmentett kutya hatalmas átalakulását mutatja be, és bizonyítja azt, hogy még a leg elhagyatottabb, beteg kutyák számára is van remény, ha szerető, és gondoskodó kezekbe kerülnek.

loading...

Ahogy az a kisfilmből is kiderül, az állatvédők figyelmét a közelben élők hívták fel a beteg kutyára, aki egy ideje már a környéken kóborolt. A sorsára hagyott állat egész testét rüh borította, az állandó éhezés miatt lesoványodott és ki volt száradva.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Mivel az állatvédők attól féltek, hogy az emberkéztől elszokott beteg kutya megijed a gondozóktól, hálóval fogták be. A menhelyen alaposan kivizsgálták, majd megkezdték a kezelését, két hónappal később pedig rá sem lehetett ismerni a kutyára.

Mindenképp érdemes megnézni ezt a rövid videót.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások