AZ ELSŐ UFO DOKUMENTÁCIÓ 1801-BEN VOLT

AZ ELSŐ UFO DOKUMENTÁCIÓ 1801-BEN VOLT
loading...

Az első UFO dokumentáció 1801-ben készült.

[cn-social-icon]

Persze már az őskorban is készültek barlangrajzok, de 1801-ben készült el, az első, hivatalos dokumentált eset.

Egy Brit kutató kereste a legrégebbi dokumentált UFO feljegyzést, és egy 1801-ben készült feljegyzésre talált, amiben egy hatalmas „holdról” beszélnek.

loading...

A történelem első dokumentált UFO észlelésére bukkanhatott rá egy brit kutató. Az észlelés 1801. június 19-én történt, az Angliai Hull környékén. A leírás szerint, egy óriási, kékes fényű, Hold formájú gömb jelent meg az égen, valamikor éjfél és egy óra között.

A dokumentációra egy helyi történész talált rá, egy 1801. júliusi újságban. A történész azért kezdett el kutatni a jelenség után, mert hallott róla, hogy az 1800-as évek elején, az ő városában volt egy UFÓ jelenség, és nagyon érdekelte.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A hír pedig igaz volt, és a jelenség tényleg az ő városában történt. Hull városa akkoriban még csak egy 27 000 fős kisváros volt. Az újságok szerint, a jelenség úgy nézett ki, mint egy hatalmas Hold, egy fekete sávval a közepén. Az emberek a Humber folyótorkolatnál vették észre, és később hét kisebb gömbre oszlott. Egy ideig lebegtek ott, közben bevilágították az egész eget, és később eltűntek.

A feljegyzések szerint, a gömbök annyira megvilágították az eget, hogy az annyira világos volt, mintha csak fényes nappal lenne.

A kutató, Mike Covell szerint ez a jelenség sokban különbözött az 1947-es Roswell-i incidens utáni észlelésektől. Az 1801-ben leírt test leginkább a Halálcsillaghoz hasonlíthatott.

Persze nem ez a legkorábbi észlelés, hiszen már barlangrajzokban is felfedezhetőek a földönkívüliek, és persze az egyiptomi írásokban is, és a Bibliában is vannak utalások a földönkívüliekre. De Mike Covell szerint, valószínűleg ez az első olyan UFO észlelés, amit hivatalosan dokumentáltak.

[cn-social-icon]

Read previous post:
A SAMSUNG MEGÉPÍTI AZ ÁTLÁTSZÓ KAMIONT
A SAMSUNG MEGÉPÍTI AZ ÁTLÁTSZÓ KAMIONT

Jönnek az „átlátszó” kamionok. [cn-social-icon] Ezzel elkerülhető lenne rengeteg baleset. Egy nagyon jó fejlesztés jöhet nemsokára a Samsung-tól. Kamerákkal, és...

A NASA DOLGOZÓ VALLOMÁSA 3.RÉSZ
A NASA DOLGOZÓ VALLOMÁSA 3.RÉSZ

A NASA dolgozó vallomása folytatódik. [cn-social-icon] Itt az utolsó rész, ami szintén érdeked lesz. Szó lesz arról, hogy Roswellnél tényleg...

Close