2,3 MILLIÓ FORINT AZ ÚJ LADA

2,3 MILLIÓ FORINT AZ ÚJ LADA

Megérkezett az új Lada.

[good_old_share]


Természetesen nem a régi kinézetre kell gondolni, hanem egy teljesen új külsőre.

Megkezdték az új Lada Vesta forgalmazását Oroszországban, és az ára is igen meglepő, hiszen a mostani autókhoz képest igen olcsó.A hírek szerint 2,3 millió forint az ára, de ez még akár olcsóbb is lehet. Persze ez nem a full felszereltségű, hanem a legolcsóbb kategória, de már az is elég jó.

loading...

Az ára még nem fix, mivel a Rubel árfolyama folyamatosan változik. A gyártó cég próbálja fél millió Rubel alá szorítani az új Lada árát, és ez majdnem sikerült is, hiszen most 514 ezer Rubel, azaz 2,3 millió forint.

A cég még próbálja még olcsóbbá tenni az autót, reméljük sikerül nekik. Ha minden jól megy, akkor a cég még jobban lecsökkenti az árakat, így akár az is lehet, hogy 2 millió forint alatt tudjuk majd megvenni az új Ladát.
2,3 millió forintért, az alapfelszereltségű Lada Vestát vehetjük meg, ebben van vezetőoldali légzsák, blokkolásgátló, menetstabilizáló, Gloonassz műholdas segélyhívó rendszer, távirányítós központi zár bicskakulccsal, pótkerék, fedélzeti számítógép.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ez csak az alap felszereltség, de 2,3 millióért ez is egy elég jó vétel, hiszen ma 2,3 millió forintért ilyen autót maximum több évesen veszünk.

Persze vehetünk 3 millió körül is Lada Vestát, ez már a full felszereltségű kategóriába tartozik, ebben már minden benne van, aminek lennie kell, és ha azt nézzük, hogy 3 millióért vehetünk egy teljesen új, és teljesen felszerelt autót, akkor bizony nem is drága, a mai autókhoz képest.
Frissítés: idő közben már hazánkba is megérkeztek az első új Vesták!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások