HOGYAN ÁLLÍTSUK MEG BRÜSSZELT, MAGYARORSZÁG és kelet-Európa újragyarmatosítását?!

HOGYAN ÁLLÍTSUK MEG BRÜSSZELT, MAGYARORSZÁG és kelet-Európa újragyarmatosítását?!

HOGYAN ÁLLÍTSUK MEG BRÜSSZELT, MAGYARORSZÁG és kelet-Európa újragyarmatosítását?!

[good_old_share]


Ti küldtétek…(olvasói levél)

Tisztelt szerkesztőség! (FIGYELEM! Szavazás az oldal alján!)

 

JÓLÉTI ORSZÁGOK! ÉBRESZTŐŐŐ!

Kedves Honfi Társaim!

 
Sajnos ez a migrációs válság várható volt! Ezekért az állapotokért a JÓLÉTI ÁLLAMOK A FELELŐSEK! Konkrétabban a VOLT ÉS A JELENLEGI – MÉG MOST IS – GYARMATOSÍTÓ ORSZÁGOK!

Gondoljuk el, hogy a nyugati gyarmatosító országok- Anglia, Franciaország, Németország, Spanyolország, Portugália, Hollandia és most hadd ne soroljam a többi gyarmatosító, gyarmattartó országot, akik a mostani migrációs áradatot előidéző folyamatot elindították.

Gondoljunk bele, hogy a több évszázad alatt az ázsiai, afrikai országokat rabszolgasorba taszították, javaikat folyamatosan széthordták és így lettek a fent említett nyugati államok a szó szerinti JÓLÉTI ÁLLAMOK!

loading...

A gyarmatosító országok említésekor gondolok még a Szovjetunióra az általa gyarmati sorban tartott, megszállt Magyarországra, és a kelet-európai országokra is!

Az Európai Unión belül ott vannak a régi gyarmatosító országok, akik kibővítették a gyarmatosított országok sorát az Unióba „önkéntes” színekben bevont Kelet-Európai országokkal, így Magyarországgal is! Mert mi is ennek a "vízfej képződménynek" a gyarmata vagyunk!

Gyarmattartónak sorolom Ausztriát is, mert Ausztria évszázadokig lekezelte a Monarchia országait. Így lettünk nem kevésbé "sorstársak" a migrációs országokkal, népekkel.
Ezeket az elnyomott gyarmatosított országokat KÁRTALANÍTANI NEM LEHET!

Elszenvedett sérelmeik, szenvedéseik nem válthatók pénzre! De a jóléti államoknak az életszínvonalukból – nem keveset – vissza kellene áramoltatni a volt és jelenlegi gyarmatosított országok gazdaságaiba, DE MIELŐBB!

Ha az említett gazdag országok elfogadták évszázadokig a jólétet akkor igenis FELELŐSEK A KIALAKULT HELYZETÉRT!

Visszatérve az EU-tag Magyarországhoz az EU igenis gyarmatosította Hazánkat, mivel az iparunkat, mezőgazdaságunkat felszámolta és ezáltal piacot szerzett idehaza és Kelet-Európában.

loading…


Összegezve: Magyarország és Kelet-Európa a történelme során SOHA NEM VOLT GYARMATOSÍTÓ/GYARMATTARTÓ! TEHÁT A KIALAKULT MIGRÁCIÓS HELYZETÉRT NEM FELELŐS! Az EU NE AKARJA AZ UTÓBBI EMLÍTETT TÉRSÉG ORSZÁGAIT /Kelet Európa/ MÉG INKÁBB LENYOMNI!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az uniós kvóta elfogadása Magyarország számára sem lehet megoldás, mert az egy szentesítése lenne a gyarmatosító/gyarmattartó országok részéről a történelmi felelősségnek az áthárítása!

Ez a MIGRÁCIÓS "HÁBORÚ" NEM A MI HÁBORÚNK! HAGYJANAK KI MINKET

loading…


A több évszázados gyarmatosítás következményeiből! Raimondo Montecuccoli után szabadon, átköltésben:

"A BÉKÉHEZ – nem a háborúhoz – HÁROM DOLOG KELL! PÉNZ, PÉNZ ÉS PÉNZ!" Na és a JÓAKARAT! Köszönöm a figyelmet! (olvasói levél).

Véleményed szerint a Magyar hatóságok megfelelően kezelik –e a migránshelyzetet

Megnézem az eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások