FIGYELEM! ÁRT VAGY HASZNÁL A NAGY DÓZISÚ C-VITAMIN? – DR. LENKEI GÁBOR VÁLASZOL

EGÉSZSÉG - FIGYELEM! ÁRT VAGY HASZNÁL A NAGY DÓZISÚ C-VITAMIN? – DR. LENKEI GÁBOR VÁLASZOL.

FIGYELEM! ÁRT VAGY HASZNÁL A NAGY DÓZISÚ C-VITAMIN? – DR. LENKEI GÁBOR VÁLASZOL

A C-vitamin hatékonyan semmisítette meg a rákos sejteket, miközben az egészséges sejteket érintetlenül hagyta. (A bevezető végén meghallgatható az interjú. Kattints a lejátszó bal felső sarkában lévő lejátszó gombra)

A témával kapcsolatos korábbi cikk itt olvasható: NAGY DÓZISÚ INTRAVÉNÁS C-VITAMIN INJEKCIÓ MEGSEMMISÍTI A RÁKOT, MÉGSEM SZABADALMAZTATHATÓ

[cn-social-icon]

Egyre többet hallunk a nagy dózisú vitamin koktélok jótékony hatásáról, ennek kapcsán hívták meg Balázsék Dr. Lenkei Gábort, a Class FM reggeli műsorába, a Morning show-ba, ahol többek között beszámolt a legfrissebb kutatásokról és a gyógyszerlobbiról is. Aki lemaradt volna a beszélgetésről, most pótolhatja.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes 
[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások