EZ MÁR HÁBORÚ? MEGSZÓLAL A SZAKÉRTŐ – HANGANYAG

EZ MÁR HÁBORÚ? MEGSZÓLAL A SZAKÉRTŐ - HANGANYAG.

EZ MÁR HÁBORÚ? MEGSZÓLAL A SZAKÉRTŐ – HANGANYAG

 

A háborúk „arca” az utóbbi évtizedekben alaposan megváltozott. Sokan még abban a tévhitben élnek, hogy a háborúkat, valamint egy-egy döntő ütközetet csak fegyverekkel lehet megvívni.

[cn-social-icon]

Természetesen ez napjainkban már nem így van. A hagyományos fegyverek mellet a háttérhatalom egyre szívesebben alkalmazza az operatív eszközöket, beszivárgást, hálózatépítést, dezinformációt, tömegmanipulációt stb. melyekkel sokszor még hatékonyabb eredményeket lehet elérni, mint a hagyományos romboló fegyverek alkalmazásával.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/Ezeknek az eszközöknek meg van az az előnye is, hogy a megtörni, leigázni kívánt ellenfél nem láthatja valódi ellenségét, így nem keveredhet közvetlen harcba vele, sőt rendkívül nehezen bizonyíthatja támadója ártó szándékát.

Az alábbi hanganyagban Földi László ezredes, a Belügyminisztérium volt III/I-es csoportfőnökségének hírszerző tisztje, majd az Információs Hivatal műveleti igazgatója beszél a napjainkban kialakult „migráns-válságról”.

A titkosszolgálat titkos munkája..KATTINTS A LEJÁTSZÓRA!A háborúk lényege nem csak a lövöldözés

loading...

Földi László titkosszolgálati szakértő szerint legalább ilyen jelentős az előkészítő szakasz, amikor a szemben álló felek kiépítik hálózataikat.

A szakértő éppen ezért a mostani helyzetet már háborúként írja le. Földi László úgy látja: a migránsok között rejtőzködő terroristák már célországként tekintenek Magyarországra. Ez ellen csak összehangolt információs rendszerrel lehet fellépni, ami azonban még hiányzik.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások