EGY “800 ÉVES TELEFON” TARTJA LÁZBAN AZ INTERNETEZŐKET

EGY "800 ÉVES TELEFON" TARTJA LÁZBAN AZ INTERNETEZŐKET
loading...

A hírek szerint egy 800 éves mobiltelefont találtak, ami persze elég hihetetlennek tűnik.

[cn-social-icon]

Az internet persze felrobbant tőle, és máris ez az egyik legolvasottabb hír, és mindenki várja az újabb híreket a mobilról.

Azt nem tudni, hogy honnan indult ki az egész, de egymás után jelentek meg az ufo oldalakon a hírek, a 800 éves mobilról. Mára már szinte mindenhol megtalálni, így itt az ideje, hogy mi is írjunk róla, és megnézzük, hogy pontosan mi is ez.

Egyszer csak felbukkant az interneten egy fénykép, ami egy mobiltelefonra hasonlít. Persze nem olyan modern mint a mai okostelefonok, hanem sokkal inkább hasonlít a régebbi fajta telefonokra. A „mobiltelefon” ékírásos jelekkel van ellátva, ami tényleg furcsa, de egy ilyet szinte bárki összerakhat otthon is, ha egy kicsit ért hozzá.

loading...

A furcsa tárgyat állítólag Ausztriában találták, Slazburgban. Állítólag egy régészeti ásatáson került elő a telefon, amit nagyjából 800 évesre tippelnek és azt mondják, hogy Mezopotámiából származik.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Persze az embereknek több sem kellett, az ufo hívők rögtön arra tippelnek, hogy ez egy földönkívüli mobiltelefon, és ez bizonyíték arra, hogy itt jártak, és segítették az akkori építkezést, és tanítottak minket. Vannak akik pedig az ufo-k helyett időutazókra tippelnek, és szerintük ez az időutazás jele.

Kapcsolódó cikk:
Ezt feltétlenül nézd meg: Rejtélyes videó 1938-ból: hogy került mobil egy nő kezébe? Te mit gondolsz a felvételről? REJTÉLYES VIDEÓK A MÚLTBÓL. IDŐUTAZÁS?

Egyenlőre semmit nem tudni a „800 éves mobilról” és még az sem bizonyított, hogy igaz lenne az egész hír, tehát még elég korai lenne következtetéseket levonni. Lehet hogy pár nap múlva kiderül, hogy az egész kacsa, de az is lehet, hogy tényleg igaz a hír. Ebben az esetben viszont érdemes lesz többet foglalkozni vele.

[cn-social-icon]

Read previous post:
A MEGTÉVESZTÉS HÁBORÚJA - AVAGY A BANKÁROK URALJÁK AZ EGÉSZ VILÁGOT.
A MEGTÉVESZTÉS HÁBORÚJA – AVAGY A BANKÁROK URALJÁK AZ EGÉSZ VILÁGOT

A MEGTÉVESZTÉS HÁBORÚJA - AVAGY A BANKÁROK URALJÁK AZ EGÉSZ VILÁGOT [cn-social-icon] Egy rendkívül brutális, de a valóságot hűen tükröző...

REJTÉLYES FÉNYEK EGY KIHALT KÓRHÁZBAN
REJTÉLYES FÉNYEK EGY KIHALT KÓRHÁZBAN

Egy nagyon rejtélyes kép terjed a neten. [cn-social-icon] A képre ugyan már van magyarázat, bár eléggé fura. Egy New Orleans-i...

Close