DÖBBENET – TÉNYLEG A NAGYLÁBÚT ÉS FIÁT LŐTTE LE A VADÁSZ

DÖBBENET - TÉNYLEG A NAGYLÁBÚT ÉS FIÁT LŐTTE LE A VADÁSZ.

A New York Daily News hasábjain jelent meg az alábbi cikk. Az irás valóságtartalmát sem cáfolni, sem pedig megerősíteni nem áll módunkban. A DNS teszt szerint tényleg a Nagylábút és fiát lőtte le a vadász – újabb fotók a lényről és beszámoló [cn-social-icon]

Egy amerikai férfi az állítja, hogy lelőtte a Nagylábút és a fiát. Rick Dyert csak Bigfoot-vadászként emlegetik.  Dyer állítása szerint már évek óta vadászott a lényre aztán nemrégiben sikerült leterítenie.

Most a DNS-teszt is őt igazolta. A lelőtt lény DNS-e a tudósok szerint semmilyen állatéval nem egyezik meg, teljesen egyedi. Most már biztos, hogy a Nagylábút terítette le és február elején világkörüli turnéra indul vele. Eddig 10 országgal állapodtak meg, ahol ki fogják állítani a szenzációt.


A vadász állítása szerint a hatalmas hím mellett egy fiatal másikat is leterített, a tetemeket már ki is tömték.
Dyer több fotót is bemutatott, most pedig újabbakat közölt a New York Daily News. Ezek között olyan is van, amelyen a boncolás során keletkezett heg látható.

Az emberek először nem akartak neki hinni, de azután 100 embernek megmutatta a trófeát és videóra vette a reakciójukat.
Közben pedig a washingtoni egyetem tudósai több vizsgálatot is elvégeztek a tetemeken, az egyik közel 15 hónapig tartott.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: Ingyenes hírlevél


A boncolás során megállapították, hogy sem állati sem emberi lények nem lehetnek, mert a DNS-ük egyik fajhoz sem köthető. Gyorsak voltak és eszesek, karmaikkal fára tudtak kapaszkodni, a nemi szervük pedig az emberéhez hasonló. A hím magassága kb. 2.5 méter volt, a súlya pedig több mint 360 kg. A San Antonio melletti hegyekben nőstények is élhettek.

loading...

Dyer a hegyekben élő hajléktalanoktól szerzett tudomást a lények létezéséről és hosszú ideig vadászott rájuk. Elmondása szerint csalival tudta elkapni, mielőtt lelőtte. Mivel úgy tudta, hogy odavannak a szarvas húsért, a hentesnél vett sült sertésbordát szarvasvizelettel öntötte le. Ezzel odacsalta őket egy fához. Mikor a hím a zsákmányból enni kezdett agyonlőtte.

Dyer tisztában volt vele, hogy élve kellett volna befognia, de erre nem voltak eszközei sem anyagi forrásai, csak vadászengedélye.

“Kicsit megsütöttem a húst, hozzászögeztem néhány fához ott, ahol már látták őket” – számolt be a Bigfoot-vadász.  ”A nagy hím letépte a húst, és amikor el akart vele menni, céloztam. A szemem könnyben úszott, teljesen lebénultam közben. Miután eldőlt, odamentem hozzá. Ez egy igazi szörny, olyan, mint egy óriás gorilla és az ember keveréke” –mesélt tovább Dyer.

Egyelőre azt nem árulta el, hogy a fiatalabb hímet hogy terítette le. Őt egyelőre még a laborban vizsgálják. Dyer azt is elmondta, hogy látott egy harmadik lényt is, aki nőnemű lehetett.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes

A most bemutatott képek alapján a lény úgy néz ki, mint az ember és a gorilla kereszteződése lenne.
Dyer célja, hogy meggyőzze a szkeptikusokat, hogy a rejtély megoldódott és a kiállított tetem alapján hogy a lelőtt lény a Nagylábú volt. [cn-social-icon]

(blikk, fotók: new york daily news)

Facebook hozzászólások