TÖMEGES STERILIZÁLÁS AZ ENSZ ÉGISZE ALATT

loading...

TÖMEGES STERILIZÁLÁS AZ ENSZ ÉGISZE ALATT

Az egészségre káros oltóanyagokkal kapcsolatban már több cikket is közöltünk.


Most viszont arról kaptunk hírt, hogy a kenyai Katolikus püspökök, az ENSZ égisze alatt „tevékenykedő” szervezeteket azzal vádolják, hogy több millió lányt és nőt sterilizáltak a kenyai kormány által támogatott tetanusz ellenes oltási programok során.

Videó alább!

A Kenyai Katolikus Orvosok Egyesülete kiadott egy nyilatkozatot, mely szerint a szervezet egy olyan vetélést okozó antigént azonosított a vakcinában, melyet 2,3 millió lánynak és nőnek adott be, illetve készül beadni az Egészségügyi Világszervezet és az UNICEF.Ezek rendkívül kemény vádak, de a szervezet állítja, hogy perdöntő bizonyítékokkal rendelkeznek az állításuk alátámasztására.

"Hat mintát küldtünk egész Kenyából különböző dél-afrikai laboratóriumokba. Ezek HCG antigén tesztje pozitív lett." – mondta Dr. Muhame Ngare a Mercy Egészségügyi Központban, Nairobiban. "Mindegyikben ott volt a HCG."

loading...

Dr. Ngare elmondta LifeSiteNews-nak, hogy a veszélyről az egyház egészségügyi rendszerén keresztül eddig már 54 kórházat, 83 egészségügyi központot, valamint 17 szakorvosi és ápolási képzőintézetet értesítettek.

Az oltóanyag laboratóriumi vizsgálati eredményei ismeretében kijelentette:

"Ez bizonyítja a legrosszabb félelmeinket, hogy ez a WHO kampány nem az újszülöttkori tetanusz felszámolásáról szól, hanem egy jól összehangolt, erőteljes népességszabályozás, tömeges sterilizálási gyakorlat, egy bizonyítottan termékenységet szabályozó vakcina segítségével. Ezt a bizonyítékot bemutattuk az Egészségügyi Minisztérium előtt, de figyelmen kívül hagyták."

Természetesen a kenyai kormány mindent tagad, és állítja, hogy az oltóanyag biztonságos. A kenyai kormány részéről Dr. Collins Tabu, az Egészségügyi Minisztérium egyik vezetője az üggyel kapcsolatban hivatalosan nyilatkozott a Daily Nation-nek. Állítása szerint "nincs más adalékanyag a vakcinában a tetanusz antigénen kívül."Mindeközben Dr. Ngare elmesélte, hogy országukban már az 1990-es években a WHO bevezette ugyanezt a fogamzásgátló programot, de akkor nyíltan tette. Akkor azonban a kormány fogékony volt a kenyai orvosok figyelmeztetésére, és a programot leállíttatta. Most viszont úgy tűnik, hogy más módszert választottak.

loading…


Brian Clowes, a virginiai Human Life International oktatási és kutatási igazgatója is megszólalt az ügyben. Reagált azokra a vádakra, melyek szerint a Kenyai Katolikus Orvosok Egyesületének vádjai alaptalanok. Véleménye szerint azért akarja elnyomni az ENSZ a fejlődő országok lakosságát, hogy a fejlett országok vezetői megszerezhessék ezen országok természeti kincseit, valamint erőforrásait is. (hasonló dolgokat már mi is tapasztaltunk) LifeSiteNews

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: https://www.netextra.hu/newsletter/

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás