TÖMEGES STERILIZÁLÁS AZ ENSZ ÉGISZE ALATT

TÖMEGES STERILIZÁLÁS AZ ENSZ ÉGISZE ALATT.

TÖMEGES STERILIZÁLÁS AZ ENSZ ÉGISZE ALATT

Az egészségre káros oltóanyagokkal kapcsolatban már több cikket is közöltünk.


Most viszont arról kaptunk hírt, hogy a kenyai Katolikus püspökök, az ENSZ égisze alatt „tevékenykedő” szervezeteket azzal vádolják, hogy több millió lányt és nőt sterilizáltak a kenyai kormány által támogatott tetanusz ellenes oltási programok során.

[good_old_share]

Videó alább!

A Kenyai Katolikus Orvosok Egyesülete kiadott egy nyilatkozatot, mely szerint a szervezet egy olyan vetélést okozó antigént azonosított a vakcinában, melyet 2,3 millió lánynak és nőnek adott be, illetve készül beadni az Egészségügyi Világszervezet és az UNICEF.Ezek rendkívül kemény vádak, de a szervezet állítja, hogy perdöntő bizonyítékokkal rendelkeznek az állításuk alátámasztására.

"Hat mintát küldtünk egész Kenyából különböző dél-afrikai laboratóriumokba. Ezek HCG antigén tesztje pozitív lett." – mondta Dr. Muhame Ngare a Mercy Egészségügyi Központban, Nairobiban. "Mindegyikben ott volt a HCG."

Dr. Ngare elmondta LifeSiteNews-nak, hogy a veszélyről az egyház egészségügyi rendszerén keresztül eddig már 54 kórházat, 83 egészségügyi központot, valamint 17 szakorvosi és ápolási képzőintézetet értesítettek.

loading...

Az oltóanyag laboratóriumi vizsgálati eredményei ismeretében kijelentette:

"Ez bizonyítja a legrosszabb félelmeinket, hogy ez a WHO kampány nem az újszülöttkori tetanusz felszámolásáról szól, hanem egy jól összehangolt, erőteljes népességszabályozás, tömeges sterilizálási gyakorlat, egy bizonyítottan termékenységet szabályozó vakcina segítségével. Ezt a bizonyítékot bemutattuk az Egészségügyi Minisztérium előtt, de figyelmen kívül hagyták."

Természetesen a kenyai kormány mindent tagad, és állítja, hogy az oltóanyag biztonságos. A kenyai kormány részéről Dr. Collins Tabu, az Egészségügyi Minisztérium egyik vezetője az üggyel kapcsolatban hivatalosan nyilatkozott a Daily Nation-nek. Állítása szerint "nincs más adalékanyag a vakcinában a tetanusz antigénen kívül."Mindeközben Dr. Ngare elmesélte, hogy országukban már az 1990-es években a WHO bevezette ugyanezt a fogamzásgátló programot, de akkor nyíltan tette. Akkor azonban a kormány fogékony volt a kenyai orvosok figyelmeztetésére, és a programot leállíttatta. Most viszont úgy tűnik, hogy más módszert választottak.

loading…


Brian Clowes, a virginiai Human Life International oktatási és kutatási igazgatója is megszólalt az ügyben. Reagált azokra a vádakra, melyek szerint a Kenyai Katolikus Orvosok Egyesületének vádjai alaptalanok. Véleménye szerint azért akarja elnyomni az ENSZ a fejlődő országok lakosságát, hogy a fejlett országok vezetői megszerezhessék ezen országok természeti kincseit, valamint erőforrásait is. (hasonló dolgokat már mi is tapasztaltunk) LifeSiteNews

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: https://www.netextra.hu/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások